2010-11-12, 23:14
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann- część VIII
Cytat:
Napisane przez zoila
Odebrałam prezent. Na szczęście był bez dodatkowych niespodzianek  . Moi się ucieszą, lubią takie minibajery 
Uwielbiam Rossa za te -20%. Tym sposobem mam prezenty gwiazdkowe  .
|
Ja również odebrałam (dla TŻ-ta i dla taty) i w obu na nieszczęście nie było niespodzianek . Ahh nie miałam farta no .
Cytat:
Napisane przez PPP90
odebrałam prezent, super, udało sie bez problemów 
|
U mnie też bez problemów .
Cytat:
Napisane przez Inkarnatka
A używała któraś z Was tamponów Facelle? Teraz są jakieś nowe, w jasnym opakowaniu z kwiatkami... Jak z ich jakością i w ogóle  Przyznam się, że nie mam przekonania do nich, używam tylko OB i Belli, tych rosmanowych trochę się obawiam :/ Chciałam się Was poradzić, czy warto, bo podpaski Facelle bardzo sobie chwalę 
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;23206540]używałam zwykłych 3-kropelkowych Normal - nie widzę różnicy między nimi a Bellą jedyne czego w nich nie lubię to otwarcie, trzeba przekręcić tą folię w dwie przeciwne strony, co na początku przyprawiło mnie o nie lada dylemat mimo narysowanych strzałek co i jak ogólnie ja polecam, na razie zuzyłam tylko jedną paczuszkę, ale z całą pewnością kupię ponownie nawet te z aplikatorami są bardzo fajne - nie mam porównania z innymi, ale nie mam z nimi żadnego problemu [/QUOTE]
Ja mam też porównanie właśnie do Belli (też używałam Normal). Te Belli normalne (regular) są odrobinę "szczuplejsze" i dłuższe niż te Facelle. Facelle mają bardziej stożkowe zakończenie i według mnie to są nawet bardziej chłonne niż te Belli . Jedyne co mnie w Facelle denerwuje to to ich otwieranie o którym wspomniała basiago.
W ogóle ja Facelle miałam tylko raz (mam dużą paczkę Belli regular i super (razem 40) więc jeszcze ho ho nim skończę), i kupiłam je w takim pudełeczku do torebki (w środku 3 tampony były i miałam właśnie dzięki temu okazję wypróbować). Bardzo fajna rzecz to pudełeczko, fajnie, że można takie coś kupić osobno a nie tylko czekać aż pojawi się gratis do O.B.
|