Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem plotkujemy, ale kochać TŻtow nie przestajemy! część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-13, 09:56   #63
kooocur
Zakorzenienie

Dot.: Razem plotkujemy, ale kochać TŻtow nie przestajemy! część IV

Cytat:
Napisane przez Li O Pokaż wiadomość
Właśnie chyba wszystkie na piwko poszły Ja dopiero dołączyłam, ale obserwuję wątek. Słodkie lenistwo, bo TŻ miał dzisiaj wolne Na dodatek rano zakupił PS i po południu troszkę graliśmy wspólnie. Wieczorem oglądaliśmy Shreka i jakoś tak zaczęliśmy poważną rozmowę o dziecku. Coś mi się zdaje, że niepozornie i na wpół nieświadomie podjęliśmy bardzo ważną decyzję Oczywiście nieświadomość dotyczy podjęcia, a nie decyzji
No ale co z tym ślubem? Myślicie, że powinnam mu powiedzieć otwarcie, że oczekuję ślubu, tj. oświadczyć się? Czy może lepiej czekać dalej, aż może sam na to wpadnie? Nie chcę go do niczego zmuszać, ale skoro wszystko układa się jak najlepiej, to dlaczego on zwleka? Przecież wie, że powiem TAK...

hehe jakbym czytała o sobie. decyzja juz była podjeta zdecydowalismy, ze jednak po slubie, żeby było "tak jak powinno".

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

dziewczyny ide zaraz do wróżki..wiem, wiem jakie macie podejscie, ale ja dla zabawy tam pojde. Zobaczymy co mi powie

jak byłam 2 lata temu wszystko sie sprawdzilo

Pozniej jade do siorki bo mama przyjechała i wieczorem mamy isc na"balety"

Siostra i szwagier chca skorzystac ze mamuska sie dzieckiem zajmie

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora