Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Udało się po poronieniu :D cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-13, 15:26   #539
madzik2221
Zakorzenienie

Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II

Cytat:
Napisane przez Enia_ Pokaż wiadomość
Witam się :P
Ja dziś byłam na małych zakupach, oczywiście nie zabrakło zakupów dla małej :P ale dzisiaj tak delikatnie..............
Domek mam posprzątany , pranie nastawione i zastanawiam się co by tu dziś robić
aaaaa kupiłam szampon więc będe się robiła dzisiaj na bóstwo ciemną czakoladą

Teściowa to jakaś wariatka ? psychopatka ?
Też bym jej już nie wpuściła do domu i jeszcze tabliczkę wywiesiła z jej zdjęciem ZAKAZ WSTĘPU

A tak w ogóle dzisiaj niedaleko mnie był masakryczny wypadek, może słyszałyście w Tv. 6 młodych osób jechało z Kielc i jakiejś dyski pewnie i 5 zginęło na miejscu, 3 dziewczyny po 16 lat , chłopcy 20,21 , kierowca w szpitalu, wracali o 5.30, się pytam gdzie rodzice :/
o tej godzinie to one powinny leżeć w łóżkach a nie wracać z imprezy
teraz mi się tak mądrze mówi a jak miałam ich lata sama ile razy kłóciłam się z mamą że chce na dyske i dopinałam swego albo uciekałam co ja wyprawiałam to jak teraz pomyślę echhhhh jeździło się w bagażnikach otwartcyh nawet jak nie było miejsca w aucie po dysce , oj była głowa...........
Tu macie linka, z auta nie zostało NIC
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...0104/308977805
masakra co sie dzieje na drogach i ta mlodziez-przechodzi ludzkie pojecie.wogole daja gowniarzom niedoswiadczonym auta i potem popisuja sie ile wiecej wyciagnie i skutki od razu widac.ten widze tez kolo kielc w ub.tygodniu kolo woli jachowej zginelo 5 osob.w tym jednego znalam -kierowce- mieszka w mojej dzielnicy niedaleko.z reszta u mnie sie wszyscy znaja.szok.wiecie co jest najgorsze ze jego ojciec przyszedl do mojego po tym wszystkim i zachowywal sie jakby nigdy nic sie nie stalo,malo tego beda sledztwo prowadzic z czyjej winy byl spowodowany wypadek.po pierwsze auto tych mlodych wpadlo prosto pod autobus,bo wpadl w poslizg wiec juz wiadomo dlaczego a po drugie czy jest sens szukac teraz dziury w calym.przeciez to im zycia nie wroci to wszystko jest przerazajace...

to widze ze nie tylko ja szaleje pokazuj ciuszki a co do wlosow sama bym chetnie umalowala bo wygladam jak upior

Mokra
oby wszystko bylo dobrze.trzymam kciuki teraz najwazniejsze zdrowie
co do tz to widac mamy strasznych niedowiarkow

Asia szczerze wspolczuje - musialas przejsc traume z ta kobieta.i nie daj sie zlamac przypadkiem na swieta bo ona znowu bedzie wam zycie zatruwala, a szkoda nerwow na taka osoba.

a my bylismy mieszkanie ogladac.w srodku super wyglada i zadbane.ale oczywiscie sa minusy.nie wiem co zrobimy.chyba sie trzeba jeszcze rozejrzec poza tym zakupy zrobione,obiad robi moj tz a ja zdarzylam juz posprzatac.mdlilo mnie cos przez pare godzin ale przeszlo i mam nadzieje ze nie wroci

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora