Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-13, 14:28   #162
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba
Dot.: Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)

Cytat:
Napisane przez aako Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
przyłaczam sie do was, czytam was od paru dni i doszłam do wniosku ze u mnie jest identycznie.
Robie juz jakies postępy - zapisałam sie do fitness clubu chociaż strasznie sie bałam ze na sali zrobie z siebie kretynke bo bede sie gubić. oczywiscie nic takiego nie mialo miejsca.
Postanowiłam też ogarnąc swoje finanse bo do tej pory zdazalo sie nawet tak ze na koniec miesiaca mialam pozyczone od tż 300 zł (czyli 3/4 kasy na jedzenie na nastepny miesiac) i tak w kółko.
Najwiekszy problem mam z zaakceptowaniem swojego wyglądu i z ogarnieciem sie na studiach. Jestem na pierwszym roku, mam same matematyczne i fizyczne przedmioty i nie daje sobie rady - jedna kartkowke juz zawaliłam, w sobote mam koło a potem jeszcze 3 a 0 motywacji do nauki. Czuje sie tam jak debil i mam ochote uciekać. Przez co od pazdziernika praktycznie chodze smutna. Wymyslilam sobie system motywacyjny ale i on na mnei jak narazie nie działa niestety

Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona.
Weź też pod uwagę, że 1. rok często nie ma zbyt wiele wspólnego z kierunkiem studiów. Jest przeważnie bardzo ciężki, przedmioty w cały świat... najważniejsze, to przeżyć ten czas.
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora