Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - problem z tańcem..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-13, 14:36   #1
MissHypocrite
Przyczajenie

problem z tańcem..

Cześć Wizażanki
Nie wiedziałam gdzie umieścić ten wątek, nie znalazłam także podobnego, ale rzadko tu zaglądam i jestem mało obeznana w sprawach technicznych forum, więc może dlatego nie znalazłam... No, ale:
Mam problem związany z tańcem, wyczuciem rytmu.. Strasznie mi to przeszkadza, bo chce iść na imprezę i dobrze się bawić, a tymczasem wygląda to tak, że siedzę i myślę co by tu wykombinować, aby nie musieć tańczyć.. ;/ kumple zapraszają mnie na imprezę, mówią, że nie muszę się martwić, będę zadowolona, bo dobrze poruszają się na parkiecie.. w tedy jest masakra i rezygnuje z pójścia, nie chce się ośmieszyć facet wywija na parkiecie, a ja stoję i nie wiem co zrobić? ;/ jak już jesem to ruszam się, ale w ogóle nie do muzyki.. piszę, że się ruszam, bo tańcem to bym tego nie nazwala. Nie długo w mojej rodzinie zacznie się "cykl weselny". Będą aż trzy- trzy tragiczne noce, na których teoretycznie powinnam się świetnie bawić..
Myślałam, żeby iść na lekcje tańca, ale jakiego? Nie chce brać udziaływ zawodach i być w tym świetna, tylko jakoś się poruszać, ładnie, kobieco, do rytmu Iść na imprezę i nie martwić się tym, że wszyscy świetnie tańczą, za wyjątkiem mnie, odstającej od grupy.. co poradzicie?
MissHypocrite jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując