Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze brzuszki coraz większe a Maleństwa coraz cięższe - Styczeń/Luty 2011 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-13, 22:26   #2665
weraa11
Zadomowienie

Dot.: Nasze brzuszki coraz większe a Maleństwa coraz cięższe - Styczeń/Luty 2011 cz.I

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
Wera z mojego doswiadczenia mogę ci doradzić byś już sobie teraz znalazła osobę która będzie ci przynosić lub wysyłać np mailem zeskaniwane materiały po każdych zajęciach. To naprawdę dużo daje. Ja miałam taka dziewczynę w grupie która każdemu pomagała i mi własnie wysyłają materiały. Potem jak wróciłam kupiłam jej mały prezent bo mi naprawdę dużo pomogła z tymi notatkami. Moglabys być mniej wiecej na bieżąco tylko musiało by ci się chcieć. Z tym grzej, wiem...
Masz kogoś takiego w grupie? No i zalatw od gonia zaświadczenie to będziesz mogła pokazać cwiczeniowcom i wykladowcom, niech koleżanki mówią jak cię nie będzie ze jesteś w ciąży i masz np zwolnienie. Dasz radę tylko ty musisz chcieć. Ja dałam radę napisać prace lic mając dziecko i będąc w ciąży wiec wszystko jest możliwe
Dobranocka

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Sorry za literowki to mój głupi iPhone mi takie podpowiedzi daje i nie zawsze zauwaze mam nadzieje ze wiecie o co mi kaman : D
U mnie kazdy wykladowca juz wie, bo to przeciez teraz ich temat zycia wiadomo...rozne sa reakcje...jedni, ze jak to tak mozna w tym wieku?! inni z kolei trzymaja za mnie kciuki, a sa tez tacy zupelnie obojetni...
W mojej grupie 7-osobowej na szczecie mam taka jedna co bardzo chetnie mi pomoze do tego bardzo dobrze sie uczy wiec wiem, ze te jej notatki beda dobre
A o jakim zaswiadczeniu od gina mowisz? Moge dostac jakis papierek od gina, ktory mnie usprawiedliwi z zajec?

weraa11 jest offline Zgłoś do moderatora