2010-11-14, 09:40
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie
[QUOTE=Montii;23205430]eh kochana rozstępów nie ma bo to wczesna ciąża, więc ciężko żeby już były chociaż i takie są przypadki
mnie biust skoczył o 3 rozmiary, i o ile ciało jest ok to skóra na biuście jest taka..dziwna,cienka, chyba robią się rozstępy, takie po 1 cm ale widzę,że zaczyna pękać , a on nadal rośnie
wyć mi się chce
nie wiem co kupić, mogę wydać nawet dużą sumę ale żeby to działało...
chciałam vichy ale są opinie i na plus i na minus , jeju 
---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------
Wiem ze na powstale rozstepy jest bio-oil po nim sa mniej widoczne....znajoma przy blizniakach uzywala i nie narzeka...mnie tez piersi urosly ale o 1 rozmiar i zauwazylam ze pod piersiami 2 kreseczki sie pojawily no to od razu ten bio-oil i sladu nie ma....a no gorzej z cellulitem masiakra...a co do oliwki to uzywalam przed ciaza zawsze po kapieli a w ciazy mam uczulenie ...od miesiaca uzywam tez kremow dla kobiet w ciazy firmy palmers...ale nie wiem czy w polsce on dostepny jest 
---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------
DZIEWCZYNY macie problem z nocnymi skurczami w lydce????? mnie wczoraj w nocy zlapal skurcz po raz drugi od poczatku ciazy ale gorszy od odtatniego...ale mnie boli noga masiakra ledwoscia chodze
|
|
|