Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coś z nim nie tak, czy mam paranoję?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-14, 16:29   #3
Ponura
Wtajemniczenie

Dot.: Coś z nim nie tak, czy mam paranoję?

Cytat:
Napisane przez tygrysia Pokaż wiadomość
Teraz nie jest sucho na dworze także psy mogą mniej pić. Czy pies ma często zmienianą wodę? Mój nie chce pić wody, która długo w misce stoi. Ponadto, może pies nie lubi wody z kranu - spróbuj podać przegotowaną.

Rzeczywiście jak nie pił, to była nie zmieniana, jak dzisiaj zmieniłam i umyłam miskę to popił (za moją namową i trochę sam). On zawsze pije kranową, spróbowałam dać mu mineralki ale też nie był zbyt chętny.

Jeśli chodzi o jedzenie czy karma cały czas stoi w misce? Czy pies ma pory karmienia? Ja to wygląda?

Cały czas jest w misce - to źle, ale teraz tym bardziej nie chcę mu zabierać. To nie jest typ psa- żarłoka, raczej taki niejadek, może ta karma mu zbrzydła, bo jak napisałam, szyneczkę i bułeczkę to wszamał.

Oczywiście niektóre psy jak tęsknią to mniej jedzą - także to również może być przyczyną.

Jeśli pies nie jest osowiał i zachowuje się normalnie to bym się nie martwiła. Jednak należy obserwować psa.
Dziękuję za odpowiedź. Poobserwuję go dzisiaj i jutro i jutro wieczorem zabiorę do weta.

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując