Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wasza najgorsza randka ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-14, 18:51   #883
muzeumolbrzymuf
Rozeznanie

Dot.: Wasza najgorsza randka ;)

Randka z chłopakiem typu kobieciarz (każda może być jego). Owszem zjawiskowo przystojny, miły i kulturalny (do czasu). Siedzimy sobie w barze, gadamy, jest na prawdę miło... Zaczynamy się coraz bardziej do siebie zbliżać (fizycznie) : D. Nagle przychodzi do niego SMS, okazuje się - jego była (teraz są podobno tylko przyjaciółmi). Pisze, że jej się nudzi i pyta czy nie mogli by się spotkać. No i ten idiota napisał jej gdzie jesteśmy. Zjawiła się 5 min później. Od tego momentu odezwałam się może ze 3 razy. Cały czas gadali ze sobą, w ogóle jakby zapomnieli o moim istnieniu. Super. Wyszłam do ubikacji, wracam do stolika, a tu chyba z 10 koleżanek z kl jego byłej i ostro sobie gadają wszyscy. Miałam ochotę wyjść, ale autobus miał być za 1.5 godziny... No to dobra, poświęcę się. Okazało się, że była musi iść, więc mój drogi kolega odprowadził ją na przystanek (5 min drogi- jego nie było pół godziny). Ale poczekałam, bo poprosił (te oczy nie pozwalają mi się mu oprzeć mimo wszystko). Wrócił, siedzimy, znowu jest miło... Nawet koleżanki poszły do osobnego stolika . Aż tu nagle on, że nie ma kasy, a baaaardzo chciałby się napić piwa... I pytanie czy mu nie postawię, a on odda w naturze (omg! xD). No dobra, już trudno... 5 zł ... ;/ Za chwilę, że nie ma fajek. No dobra... 12 zł ;//. Nadszedł koniec randki, mnie nawet nie raczył odprowadzić na przystanek, bo niby spieszyło mu się do domu...

To była ostatnia nasza randka.
muzeumolbrzymuf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując