Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - rozpocznij ze mną dietę 1200 kcal
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-14, 20:36   #3
aniadi2
Raczkowanie

Dot.: rozpocznij ze mną dietę 1200 kcal

wiesz znalazłam już kiedyś na necie zapisałam sobie kilka jadłospisów ale na 1000 kcal ale zwiększysz porcje i uzyskasz 1200 kcal do dobry sposób bo np. jak poczujesz większy głód to zwiększysz porcję i gotowe...
oto pierwszy dzień:

ŚNIADANIE:
- 1 bułka pełnoziarnista z margaryną, - 2 cienkie plasterki wędliny drobiowej, - kilka plasterków świeżego ogórka, - herbata lub kawa bez cukru DRUGIE ŚNIADANIE:
- 1 jabłko OBIAD:
- 10 dag piersi kurczaka uduszonej na oliwie z warzywami, - 1/2 szklanki ryżu ugotowanego na sypko PODWIECZOREK:
2 biszkopty
KOLACJA:
sałatka z tuńczyka (120 g tuńczyka w sosie własnym wymieszaj z 2 łyżkami kukurydzy i 2 łyżkami gotowanego ryżu, dopraw do smaku solą i pieprzem), 1 szklanka soku owocowego

wiesz wydaje mi się że przepisy ogólnie dostępne jak masz ochotę to możemy zacząć odchudzanie ja mam dużo do zrzucenia, bez ćwiczen się nie obędzie....

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

no cóż ,look-nę tu jutro może ktoś się zmobilizuję to wybierzemy się na zakupy i od wtorku pełnąparą zaczniemy...czekam
aniadi2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując