Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - Oj córu¶, córu¶...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodz± za m±ż! - cz.IX
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2010-11-15, 07:12   #1488
Niunia2011
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 219
Dot.: Oj córu¶, córu¶...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodz± za m±ż! - cz.IX

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomo¶ć
Dziewczyny a które z lubelskich salonow oferuja suknie w przystepnej cenie? Tzn zeby mozna bylo cos fajnego wybrac do 2000 zł... powiem szczerze, ze nie mam wogole rozeznania... bylam w jednym salonie "Oliwia" na Swietoduskiej i ?Pani mnie milo zaskoczyla tym, ze suknie sa w cenie do 1600 zł. I powiedziala, ze mam jeszcze czas ( ¶łub w lipcu), a na przelomie grudnia i stycznia bedzie wiekszy wybor. Wiec chyba faktycznie odłożę poszukiwania w czasie Ale dobrze byloby wiedziec, gdzie jeszcze znajde suknie w takich cenach. Liczę na wasz± pomoc. Nie mamy tez jeszcze kamerzysty, fotografa... szukanie sali i zespolu tak nas wykonczylo, ze reszta sie juz tak nie przejmujemy
Polecam także Lissa Ferrera na Kra¶nickich. Suknie s± nie drogie, ale oczywi¶cie za duże kwoty też się znajd± hehe Kupowałam tam, polecam