Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dobry gastrolog białystok
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-15, 13:22   #1
fshelle
Raczkowanie

Exclamation

Dobry gastrolog białystok

Hej !

Po 1. nie wiedziałam kompletnie gdzie mam wsadzić ten wątek a skoro są tu też podobne tematy ( zespół jelita drażliwego, wzdęcia itp ) to pomyślałam, że umieszczę to tutaj.
po 2. szukałam w wyszukiwarce wizażu podobnego wątku, ale nie znalazłam ( a może słabo szukałam? może nie umiem. nie wiem. a może po prostu nie ma )
po 3. szukałam też w google. wyskoczyło mi parę pozycji, ale większość "bardzo dobrych" lekarzy ma płatne wizyty. szukam czegoś z NFZ.
Ale nie chcę trafić na jakieś kiepskiego specjalistę bo moje problemy z brzuszkiem są już poważne tak poważne, że jak zaczyna mi się przelewać i mój brzuch wydaje dziwne odgłosy - uciekam z zajęć, bo boję się tego że ktoś to wszystko usłyszy i pomyśli, że puszczam bąki czy coś.

Stąd pytanie do Was drogie Wiazażanki. Czy znacie i możecie polecić jakiegoś ekstra super specjalistę, który zabrałby ode mnie te wszystkie dolegliwości raz na zawsze? Oczywiście chodzi o Białystok, ale podejrzewam, że osoby z innych miast też będą chciały wiedzieć gdzie, co i jak.

Bardzo proszę.. Będę wdzięczna!

ps. tylko nie krzyczcie jeśli są już podobne wątki - naprawdę nie znalazłam nic o B-stoku.
fshelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując