2010-11-15, 17:15
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bez tytułu 7
Cytat:
Napisane przez dimethicone
Kulas  za Grubsona 
|

nie poszłam na pierwaszą lekcje, poszłam na drugą - historie z nadzieją że dostanę 5 z pracy domowej i ta kołkowata pani profesor nie znalazła czasu żeby zapytać z pracy domowej jutro ma pytac po historii sobie wyszłam , musiałam jechać do dentysty... nie miałam żadnego zwolnienia, musiałam 10 razy opowiedzieć wszystkim historię mojego zęba aby mnie wypuścili ... ale się udało alee musiałam jeszcze obiecać wychowawcy ze wróce na fizyke bo sprawdzian jest... na który nie mialam czasu się uczyć pojechałam do dentysty, tam żaden gbur mnie nie przepuścił mimo tego, że wszyscy wiedzieli że mnie boli no ale... wytrawałam prawie 3 h w poczekalni aż pani stomatolog wszystkich załatwiła i w końcu zajęła się mną... zajeło jej to krótką chwilę... wyrwała ten kawałek, zrobiła mi opatrunek i poiwedziała, że będzie się starała aby to wypełnić i żeby tak zostało. ( tzn że nie chce mi go wyrywać ). Po dentyście z ogromnym bólem całego dziąsła wróciłam do szkoły, właściwie cudem udało mi się zdąrzyć, ale się udało uczyłam się w drodze gdy jechałam do dentysty , w poczekalni u dentysty i w drodze powrotnej do szkoły... i tak mi ładnie poszło że 4 dostałam : 
uf dzień pełen przeżyć 
uzależniam się od miętowych tic tac'ów 
---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------
chyba przejdę się do sklepu mam ochotę na płatki z mlekiem

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------
mam płatki - jem płatki. 

aktorstwa.
Cel:
Zostać aktorką, posiadać motocykl i jeździć nim na mecze.
"(...) Wtedy już się uparłem, to była ambicja... Jak mnie tam skur*syny nie chcą to ja się tam właśnie dostanę."
K. Kieślowski.
Edytowane przez xkulkausmiechux
Czas edycji: 2010-11-15 o 16:07
|
|
|