Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spotkaniowo-zakupowo-plotkowy Kraków - część 6~
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-15, 20:59   #162
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself
Dot.: Spotkaniowo-zakupowo-plotkowy Kraków - część 6~

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
A jak się pozbyłaś? Ja się zastanawiam, czy na mój trądzik taki peeling pomoże. I niestety mam ostatnio sporo pozostałości po zaleczonym trądziku - takie czerwone, płaskie plamy i nie idzie tego się pozbyć :\
Dermacol mój przyjaciel
Zinerytem. Stosowałam też Acne Derm i Brevoxyl czy jakoś tak po (miałam też Differin, po którym było 10x gorzej i który tak rozpieprzył mi twarz), ale to nie rozjaśniło mi ani trochę plam (po Zinerycie zostają czerwone ślady). Trądziku pozbyłam się w czerwcu, jest listopad, a ja koło ust mam jeszcze czerwoną plamę (tutaj miałam najgorszego pryszcza ever, paskudził się, ropiał, miałam ogromnego strupa w jego miejscu, no masakra... Dziwne, że nie została zwykła, biała blizna, jak mam np. pod ustami centralnie, bo ciągle rozdrapywałam pryszcze). Niestety na te plamy trzeba czasu... No i peelingi Ja dodatkowo mocno nawilżam skórę i zmywam ją zawsze dodatkowo tonikiem (oprócz mleczka do demakijażu).

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora