2010-11-16, 10:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy oczekujące /mające dziecko ,nie" bejbika"i z piersiami zamiast "cyciusió
Cytat:
Napisane przez Patrilla
Generalnie latem chodzi się super w ciąży  pod względem ubrań nosiłam zwykłe sukienki odcinane spodenki pod brzuch biodrówki itp ...
teraz mam nisko bardzo brzuch to wada wielka + tona tych ubrań na sobie spodnie mam z szeroką gumą nie lubie tych z bawełna na brzuchu modele z H&m mam takie ale tylko dlatego ze kupiłam je za bezcen na lumpku. na szczęście jest moda na długie bluzki i leginsy więc jest ich sporo w zwykłych sklepach i to mnie ratuje 
|
Chyba tylko w kwestii ubrań. Bo ja tam przy upałach myślałam, że umrę, byłam spuchnięta jak baniak, nie mogłam spać i właściwie prosiłam, żeby mnie ktoś dobił Też miałam bardzo nisko brzuch ale zakładanie czegoś na brzuch nie wchodziło w grę bo mnie strasznie to wkurzało. Miałam dużo ubrań ciążowych bo dostałam od koleżanek ale tak na prawdę chodziłam w 2 spódnicach (zupełnie nie ciążowych, ale na gumie), tych jednych dżinsach oraz sukienkach. I w sukienkach czułam się najlepiej 
---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;2327042 0]ja mam podobne odczucia 
w ciąży wyglądałam jakby mi ktoś ogromną piłkę dokleił. cyce mikroskopijne, ramiona rozmiar xs. i wieeelki brzuchol odstający z przodu (jak ktoś na mnie patrzył od tyłu to nawet by sięnie domyślił że w ciąży jestem )[/QUOTE]
Ja też, z tym, że dochodził do tego duży biust. I tak - cienkie ramionka, duże piersi, ogromny brzuchal i szczuplutkie nogi. Normalnie jak jakaś karykatura
|