Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-16, 11:38   #319
Little brown
Raczkowanie

Dot.: Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)

Cześć

W sumie nic konkretnego mnie nie naszło z tym Yves Rocher, po prostu chciałam zobaczyć co to za sklep i jakie mają produkty. Nie kupuje nigdy drogich kosmetyków, ale niektóre produkty YR po rabacie i w promocji mają dość ciekawe ceny

lily_of_the_valley ja znowu mam inny problem, bo wstaję od października dzień w dzień po 5 rano (no czasem po 6) chociaż wcale nie muszę Chyba coś nie tak z moim biorytmem. Fakt, nie chodzę późno spać, ale nawet jak idę ok 23 lub 24 to nic to nie zmienia. Muszę chyba na siłę siedzieć jak najdłużej i powoli zmieniać to, bo tak się nie da

U mnie pogoda fatalna, strasznie szaro i buro i trochę depresyjnie.

Ja dziś poćwiczyłam aerobic 50 minut , na youtube można znaleźć fajne treningi z ćwiczeniami w domu. A poza tym napisałam stronę pracy mgr może nie jest to dużo, ale piszę w akademickim angielskim no i oczywiście staram się nie powtarzać słów parafrazując, żeby nikt nie mógł się przyczepić więc jest to bardzo czasochłonna robota.

Dziewczyny czy Wam też brakuję systematyczności w dbaniu o siebie? Nie chodzi mi o mycie sie i utrzymanie higieny tylko raczej takie inne zabiegi typu peelingi, odżywianie włosów, maseczki, masaże antycellulitowe itp Moje urodowe postanowienia :

- Muszę chyba z szafy wyciągnąć mój depilator bo golenie już mnie męczy
- maseczka z glinki 2-3 razy w tygodniu
- peeling twarzy 2-3 razy w tygodniu (kiedyś robiłam to regularnie i były widoczne efekty)
- nakładać odżywkę po każdym myciu włosów (prostuję włosy więc jest to niezbędne)

No i ogólne takie postanowienie, że zużywam to co mam i dopiero jak zużyję to kupuję nowe