Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-16, 11:38   #680
gg22
Zakorzenienie

Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III

Cytat:
Napisane przez Babcia Jaga Pokaż wiadomość
Matko Gosia....
Jak Cię czytam to mi się wydaje, że stoisz tutaj gdzieś za moim ramieniem, uśmiechasz się i podnosisz na duchu...
Aż mi się trochę lepiej zrobiło... Piękne słowa. Praktycznie wszystko co napisałaś mogę podciągnąć pod siebie...

Już mam jeden warunek a nie mogę mieć dwóch z jednego semestru...
A jak z tą Twoją przeprowadzką ? Zadomowiłaś się jakoś ?
Jeśli pisałaś wcześniej gdzieś to przepraszam, że przeoczyłam
Asia no i co to będzie? nie mów że Cię wywalą..... nie da się czegoś wykombinować?

cieszę się że Ci się lepiej zrobiło
a z moją przeprowadzą wygląda to tak, że się nie zadomowiłam, jeszcze nie rozpakowała i nie przewiozłam wszystkiego, ale miałam przez 2dni spokój ducha który niestety wczoraj został zmącony
uprzejmie mnie właścicilka powiadomiła że jeżeli do grudnia nikt się nie znajdzie to mam się wyprowadzić.... i po co umowy, dogadywania się itd? szlag mnie trafił.....
a ja pod koniec miesiąca to na pewno nie będę mieć głowy ani czasu na przeprowadzki...moja mama 29list. idzie na operację
nie wiem co z tym zrobię.....

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Przepraszam za swoją nieobecność ale od środy do wczoraj nie było mnie w domku. Wyjechaliśmy z rodzinką i moim Teżetem w góry
Mogłam napisać posta o tym przed ale jakoś nie pomyślałam
Nie zapomniałam w każdym razie o Was
hej, hej masz wybaczone a gdzie w tych górach byliście? pogoda Wam się udała? bo jesli była taka piękna jak u mnie to ahhhh tylko pozazdrościć wypadu!

Cytat:
Napisane przez Lenka_007 Pokaż wiadomość
Hej laseczki Przepraszam że tak rzadko zaglądam ale ostatnio na nic nie mam czasu
Dzisiaj miałam pierwszego kolosa w swojej "naukowej karierze" Trzymajcie kciuki żebym zaliczyła
3mamy 3mamy pochwal się jak już będziesz mieć wyniki

Cytat:
Napisane przez Patrycja183 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki
Jak tam minal wam dzien bo mi nawet dobrze porawilam sobie humor i kupilam nowe ciuchy wydalam majatek ale warto bylo, bo komus to sie spodobalo a mi to mi graj a zbylym to juz nie wiem chce sie dzisiaj spotkac jak mala uspie i mam sie zastanowic (a ja nie wiem po co mam sie z nim spotkac ) jak sie spotkam to moze dojsc do klotni i do wymiany zdan ,a jak sie znowu nie spotkam to bede miala wyrzuty ze sie nie spotkalam

Pati może spotkaj się z nim? rozmowy nigdy za wiele

Cytat:
Napisane przez MarysN Pokaż wiadomość
Gosiulek! ja mam dla ciebie swietny plan na przystosowanie sie do nowego zycia! -przyjezdzamy cie wszystkie poprzytulac!
a z tym gadem idzie wszystko uzgodnic, pod warunkiem, ze rzeczy maja byc tak jak tego zechce. tylko w drobnych szczegolach moze on pojsc czasami na kompromis. taki kochany jest:/
a co do Kaś to chyba to pierwsze, sama nie wiem.. uparta jak osiol jest. ale jak ja znam to pewnie nas tu podczytuje..
to kiedy będziecie?

widzę że ciężki typ z niego.... ale nie możecie dać sobie wejść na głowę. Wspólne mieszkanie jest cholernie trudne, ale jak każdy się postara i będzie przestrzegał usalonych zasad to da się żyć. Może siądźcie razem i zweryfikujcie co kto chce, czego wymaga, czego nie toleruje i osiągniecie jakiś kompromis?

a co Cię tak wzięło na diety i ćwiczenia Największa Przeciwniczko Diet?

a Kaś...no cóż, rzeczywiście jest uparta...może jednak zmieni zdanie...
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując