Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze brzuszki coraz większe a Maleństwa coraz cięższe - Styczeń/Luty 2011 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-16, 16:15   #2988
marlena_19_19
Raczkowanie

Dot.: Nasze brzuszki coraz większe a Maleństwa coraz cięższe - Styczeń/Luty 2011 cz.I

Byłam u ginekologa i jednak nic złego się nie dzieje,a te bóle pachwin w tym stadium ciąży sa normalne .

Tak Was czytam i jestem załamana bo ja już 15 kg.przytyłam i niestety rozstępy też się pojawily ;/. Na pupie i udach....

Też myślę o kupnie parowaru (przyda się szczególnie w okresie laktacji ) .

Dziewczyny jak byście mi radziły...mam termin na 5 stycznia i na uczelni dali mi możliwość pisania sesji w normalnym terminie tj. 1-14 luty albo teraz w grudniu przed świętami. Jak myślicie dam rade uczyć sie prz noworodku? dodam,że będę miałam narzeczonego i mamę do pomocy . Bo nie chce mi się okropnie teraz nic (to już 8 miesiąc) a gdybym miała teraz zaliczac to już za nauke bym się musiaął wziąść bo do 14 grudnia bym musiała to zaliczyć (jest 5 przedmiotów).
Dodam,że nauki jest bardzo dużo,a i styczeń sama bym musiała przerobić bo później to będę miała od koleżanek notatki.
marlena_19_19 jest offline Zgłoś do moderatora