Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads )
Cytat:
Napisane przez MalaAtakaDuza
Dziewczyny muszę się Was doradzić  Mam ogromny dylemat, bo mogę kupić koralika za 111 zł z Trolla ewentualnie rzemień ....i teraz nie wiem jak to rozegrać ;p myślałam o czerwonym rzemyczku bądź czarnym a jeżeli chodzi o koralik to biorę pod uwagę owieczkę i srebrne ślady różowe albo jeszcze pomarańczową stal....Heeeelp 
|
Popieram moje przedmówczynie, bierz koralik 
rzemyk w komplecie z zapięciem kupisz później.
---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------
Cytat:
Napisane przez ktsw
(...)
no co ty? widac jednak, ze można sie nasycić trolami  ja tez czekam na kolekcje swiateczną 
|
obawiam się że to raczej nienasycenie 
Ciągle mi mało a w głowie nowe pomysły. Oglądałam różowy kwarc (gładki i szlifowany), dwubarwny lód, Zanzibar i fioletowy kwiat z jesiennej kolekcji. Miałam nadzieję że niebieskie kwiatuszki będą pasowały do "mlecznej drogi". Niestety to zupełnie inny odcień niebieskiego i nie wyglądało to zbyt fajnie.
Wczoraj wysłałam zapytanie do Trollbeads dotyczące zimowej kolekcji. Dostałam odpowiedź, że na stronie pojawi się już dziś a na stoiskach miejmy nadzieję że jeszcze w tym tygodniu. Wszystko zależy od tego jak szybko litewski dystrybutor zrealizuje zamówienie