Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads )
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-16, 17:47   #712
magdadro
Rozeznanie

Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads )

Cytat:
Napisane przez MalaAtakaDuza Pokaż wiadomość
Dziewczyny muszę się Was doradzić Mam ogromny dylemat, bo mogę kupić koralika za 111 zł z Trolla ewentualnie rzemień ....i teraz nie wiem jak to rozegrać ;p myślałam o czerwonym rzemyczku bądź czarnym a jeżeli chodzi o koralik to biorę pod uwagę owieczkę i srebrne ślady różowe albo jeszcze pomarańczową stal....Heeeelp
Popieram moje przedmówczynie, bierz koralik
rzemyk w komplecie z zapięciem kupisz później.

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
(...)
no co ty? widac jednak, ze można sie nasycić trolami ja tez czekam na kolekcje swiateczną
obawiam się że to raczej nienasycenie
Ciągle mi mało a w głowie nowe pomysły. Oglądałam różowy kwarc (gładki i szlifowany), dwubarwny lód, Zanzibar i fioletowy kwiat z jesiennej kolekcji. Miałam nadzieję że niebieskie kwiatuszki będą pasowały do "mlecznej drogi". Niestety to zupełnie inny odcień niebieskiego i nie wyglądało to zbyt fajnie.

Wczoraj wysłałam zapytanie do Trollbeads dotyczące zimowej kolekcji. Dostałam odpowiedź, że na stronie pojawi się już dziś a na stoiskach miejmy nadzieję że jeszcze w tym tygodniu. Wszystko zależy od tego jak szybko litewski dystrybutor zrealizuje zamówienie

magdadro jest offline Zgłoś do moderatora