2010-11-16, 19:50
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze brzuszki coraz większe a Maleństwa coraz cięższe - Styczeń/Luty 2011 cz.I
Cytat:
Napisane przez OYE
dosyc ciekawe te koszule, ja raczej nie bede kupowac do karmienia, z tego co pamietam ostatnio nie mialam i bylo ok
zreszta ja malo co kupuje zwiazane z ciaza, ostatnio kupilam sobie pare nowych ciuszkow ale normlanych do tego rozmiar s, takze bede tez dobre po ciazy. Teraz legginsy i dlugie swetry w modzie takze super!
a do tego zamiast wyprawki, koszul itp to ja sobie wczoraj sprawilam takie cuda 
|
Ja tam też mam zwykłe koszule...takie rozpinane do okolic pępka - nie ma dekoltu, więc nie wyjdzie mi pierś w najmniej oczekiwanym momencie, rozepnę ją do karmienia, zapnę elegancko po nakarmieniu i już . Szkoda mi było kasy trochę na te Muzzy, ja i tak potrzebuję tylko do szpitala je. Mam 6 zwykłych, sądzę, że styknie.
---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------
Cytat:
Napisane przez mysiopez
ja mam nosa do zakupów  ja mam jedynie wkładki laktacyjne  ale chyba cale opakowanie do szpitala nie bedzie mi potrzebne, co? tym bardziej, ze ja mam muszle laktacyjne - choć one wydają mi się obrzydliwe.
|
Na spokojnie jedne Tobie wystarczą...ja mam co prawda dwa opakowania (jedno dostałam od koleżanki, która w szpitalu zużyła dokładnie 6 wkładek...), ale biorę jedno do szpitala.
Za to dokupię chyba jeszcze jedno opakowanie podkładów poporodowych...bo w opakowaniu jest 10sztuk, może być za mało.
Jakbyś kupowała majtasy jednorazowe i podkłady, to idź do Smykolandu - są tańsze, niż w aptece (w tych, co ja byłam to drożej wychodziło).
|
|
|