Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przyczajone Mamy Wizażowe :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-17, 09:11   #345
mamz
Zadomowienie

Dot.: Przyczajone Mamy Wizażowe :)

Witam wszystkich!

Cytat:
Napisane przez Farahh Pokaż wiadomość
Kochanie trzymaj się, jestem z Tobą myślami
Ja przełożyłam sobie na poniedziałek Ty już zapomnisz, że miałaś wyrwanego zęba, a ja dopiero będę się męczyć
p.s. muszę się zapytać- dużo krwi Ci leci??
Dziś już życie inaczej wygląda, bo nic nie boli Wczoraj wieczorem już miałam coś wziąć przeciwbólowego, ale jakoś dało się wytrzymać bez. Nie lubię się truć jak jestem jeszcze w stanie wytrzymać. Dzisiaj jest już na tyle dobrze, że mogę normalnie funkcjonować. Co do krwi, to nie było dużo przy samym wyrywaniu, potem tylko w zasadzie do wieczora czułam smak krwi w buzi co było mało przyjemne. Należysz do tych co mdleją na jej widok? I teraz już jestem mądrzejsza o jedno doświadczenie dlatego Ci powiem, że nie masz się co bać wyrywania, gorszy jest ból jak przejdzie znieczulenie, cała gęba mnie bolała i wszystkie sąsiednie zęby, ale jak rodziłaś bez znieczulenia, to ten ból to pikuś

Cytat:
Napisane przez malli80 Pokaż wiadomość
Teraz już mogę pochwalić moją ciążę oraz to jak ja przechodziłam( no jeszcze przechodzę). Jestem chyba pod tym względem szczęściarą, bo tylko mój brzuszek o niej świadczy Zero mdłości, zero wymiotów, wyniki cały czas dobre, żadnych obrzęków, ani spuchniętych kostek. Nie wspomne juz o zachciewajkach i zmianach smaków - nic kompletnie!!!Ciągle gdzies chodziłam jeżdziłam, nic mi nie przeszkadzało, ostatnio to pojechalismy z mężem do jednego sklepu a skończyło się na 3-godzinnym pobycie poza domem Nawet w nocy spię dobrze. I aż sobie nieraz myślę, że pewnie ciąża taka bezproblemowa, ale mój dzidziuś w zamian za to da mi popalić jak juz będzie na tym świecie
No to prawdziwa szczęściara z Ciebie! Tylko pozazdrościć. Życzę równie lekkiego i bezproblemowego porodu, bo to już niedługo

Edytowane przez mamz
Czas edycji: 2010-11-17 o 09:15
mamz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując