2010-11-17, 09:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2
Cytat:
Napisane przez angy

Każdego dopadają dołki niestety, mam nadzieję, że Twój szybko sobie pójdzie
Kolejna nocka bez jedzenia przespana bez pobudki  Co więcej moje dziecko dostało chyba z dnia na dzień alergii na mleko z butli  Nie chce i koniec.
Karo fajna ta tunika co wklejałaś, tylko ciekawe jaka jakość materiału, bo na zdjęciach słabo widać 
|

Nie masz za dobrze?
Moje dziecko za to ma alergię na wanne ostatnio jak lejemy wodę to ekstra super...a jak ma wejść to dosłownie ryk
no właśnie to jest to ryzyko, ale cena ok więc może warto spróbować...ja na razie muszę uszczuplic wydatki więc zaczekam
Cytat:
Napisane przez magi77
Ja też już zaakceptowałam, że Maciek nie śpi już w dzień
Karola
U nas znowu kolejna noc do  Ehh...
|
kurka szybko sobie spanie wyeliminował do tego te nocki...czy Maciulek w ogóle się wysypia?

może to też ta pogoda tak działa?
Cytat:
Napisane przez Miramej
Słuchałam tej piosenki, spodobała mi się nawet
Nie, z Kubą to nierealne
Nie awanturuj się
Kuba obudził się o 3.30 i nie spał przez godzinę  , nie płakał, nie wstawał, ale przez tę godzinę słuchał sobie muzyki z konika  . A potem obudził się o 6.10 i się chichrał, pluł
A co? Brakuje Ci chleba i igrzysk? 
|

ja na śpiku mierzę zawsze
dawno awantury nie było
o raju
a jak
Cytat:
Napisane przez katarzynka00
Karola...  jak to się mogło stać, że nie uwzględniłaś mnie w planie wypadu do Factory 
nie podoba mi się to 
podpadłaś
|
no kurka, od miesiąca dojechać do Factory nie mogę, a że przyjaciółka chce jechać to korzystam z okazji...nie bij
Cytat:
Napisane przez angy
Jest awantura, jest awantura  
|
hehehe następna spragniona
Cytat:
Napisane przez Miramej
U nas wieje, pada, brrr....
|
U mnie też
|
|