Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kobiety wychowujące dzieci i zajmujące się domem- czas na plotkowanie;)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-17, 09:28   #174
zuzia13m
Zakorzenienie

GG do zuzia13m
Dot.: Kobiety wychowujące dzieci i zajmujące się domem- czas na plotkowanie;)

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
to skurczybyki.. mi po prostu nie przedłuzyli w Polsce umowy; ale wróciłam do swojego szpitala, który mnie wysyłał do pracy na staż. więc na rsazie szef nie pluje się. ale wiem że na moje miejsce jest przyjęta dziewczyna. i chyba zostanie, bo ja nie dam rady już wrócić. szkoda, lubiłam pracować z pacjentami.

wstałam dopiero. nawet nie wiem kiedy braT wziął dziewczyny do siebie na dół.

Zawsze zastanawiałam się jak wygląda praca w szpitalu, w ciążach sporo leżałam i tak obserwowałam ludzi pracujących tam jakoś tak najbardziej lubiłam pielęgniarki bo były najmilsze - oczywiście wyjątki zawsze są
A Ty jako kto pracujesz, na jakim oddziale?

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Napisane przez olamazda Pokaż wiadomość
Witam po dłuzszej przerwie.Synulkowi ospa juz prawie zniknęla ,ale dzisiaj cos córce wyrosło na buzce wiec zobaczymy czy dalej nie bedziemy wysuszac.
Wczoraj moje dzieciaki dostały takie OKRĘGLE PUZZLE.Powiem wam ,ze zabawa przednia.Maja dostała księzniczke z 24częsciami a syn Ben 10 z 96.Dla niego to juz był niezły rebus mimo,ze bardzo lubi układac puzzle,te okragła sa mega trudne wiec musialam wkroczyc do akcji.Puzzle sa z dobrego plastiku i chyba kupie takie naszym chrzesniakom.
To tak odnoscie pomyslow na prezenty

I jak syn tą ospę przeżył? bardzo go wysypało czy z umiarem? (mój syn miał 7 pęcherzyków i kilka plamek za to z córką było koszmarnie a zaczęło się dokładnie 15 dni później)

Okrągłe puzle bardzo mi się podobają - ale chyba bym nie dała rady ich ułożyć nawet z pomocą dzieci

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiazabrze Pokaż wiadomość
Hej wszystkim !
Zuzia masz rację, lat ma się tyle na ile się czuje. Ja mam teoretycznie 27 ale czuje się na 22 najwięcej.
Ja dziś zaliczam mojego lekarza, zobaczymy co mi powie. Pewnie nic, wyniki tylko spr. czy w normie wszystko i to będzie tyle.
Do tego pogoda dziś wybitnie do spania - szara, pochmurnie . Nic mi się nie chce a naczynia wołają o umycie, nie dobre.

no to mamy tyle samo lat u nas też jest ta pogoda już drugi dzień koszmarna, mogłabym cały czas spać.
Jak dzisiaj dowiesz się czy to będzie synek czy córcia to się pochwalisz??
Teraz by się córcia przydała ale z drugiej strony to gdyby był syn to byliby tańsi do utrzymania te same zabawki i większość ubrań

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Napisane przez olamazda Pokaż wiadomość
wstalismy o 8:00 i oczy do tej pory odmawiaja posłuszenstwa.... dzieci chore,w chacie remont ,az sie płakac chce!!!!
No ja mężowi chyba jakis zestaw narzędzi kupie ,bo sam po robocie(a pracuje po 10-12godz) robi nam temont łazienki.

Co się stało Kubusiowi i Majce? Coś poważniejszego czy zwykłe przeziębienie? A narzędzia dla męża to też niezły pomysł, może i ja zmałpuje jeżeli nic innego nie wymyślę.
a przez
następne szesnaście lat
marzysz o tym żeby usiadły
spokojnie i się zamknęły !!!

Edytowane przez zuzia13m
Czas edycji: 2010-11-17 o 09:29
zuzia13m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując