2006-07-20, 18:40
|
|
|
Konto usunięte
|
Może trochę odbiegam od watku, ale chciałabym dowiedziec się czegoś wiecej o dwóch zapachach, a mianowicie o Lalique Le Perfum i o Idole de Lubin. Słyszałam ,że są wyjatkowe i piękne, ja tego nie wiem bo nie wachałam, ale nuta rumu w Idole mnie zaciekawiła. Przeczytała też jedną recenzję Lalique Le Perfum na tym forum, i była ona bardzo pochlebna. Znam nuty zapachowe w Lalique ale nie potrafię ich sobie razem wyobrazić, co sadzicie o tym zapachu? Czy sa to "mocne" zapachy orientalne?
Cytat:
|
Napisane przez homyk
Kijanko, czytając Twój pierwszy post podobnie jak Szaja i Demonik pomyślałam o Mira Bai
Dziewczyny podały Ci już wiele typów. Ja mogę dodać zapach, który dziś poznałam - intrygujący kremowo-orientalny Jose (żeby się nie powtarzać http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...97&postcount=8 )
|
Właśnie przeczytałam cały wątek o Jose, w tym opis nut zapachowych, które tam podałaś. Muszę się przyznać, że nie miałam pojęcia o jego istnieniu. Tym bardziej dziekuję. Nuta kremowo-kawowa, bardzo ciekawe. Lubię smak kremowo-kawowy, kojarzy mi się z zapachem kawy z dodatkiem mojego ulubionego likieru Baileys.
Edytowane przez rachela
Czas edycji: 2006-11-27 o 21:19
Powód: post pod postem
|
|
|