Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-17, 19:48   #3162
ego_ego
Wtajemniczenie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
witam popołudniu
słyszałam bijące serduszko mojej dzidzi, hura!!!140 na min
troszkę mi spadły wartości pierwiatsków i dostałam magnez i aspargin, no i luteiny cd, a szyjka troszkę lepiej, ale nie super, na razie bez szwu da radę jak to dr stwierdził!!!
ale wychodząc od lekarza spotkałam koleżankę, jedną z niewielu jaką mam, jako żę mieszkam w obcym dla siebie miejscu, i okazuje się ze jest w ciąży! tak się ucieszylam że będziemy mogły razem sobie poggaduchy urządzać itp.
mam pyt. moja teściowa ma 1 wnuka, który ma 8 lat, i ona wciąż powtarza że tyle po nim ubranek zostało. ale nie mam sumienia ubierac swojego dziecka w 8 letnie ubrania, jakoś niezbyt mi to brzmi, co o tym myślicie?czy po prostu przejrzeć i może coś się trafi? no ale to 8 lat na strychu leży. sama nie wiem...
super wieści
a co do tych ciuszkow to chociaż je przejrzyj i wybierz to co Twoim zdaniem będzie w najlepszym stanie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
ego ego to wisze że pracujemy w tym samym fachu

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Witajcie,dziewczyny!

Długo mnie nie było...zbyt długo! ;] A to wszystko przez to,że mój komputer całkowicie odmówił posłuszeństwa :/ Staram się wszystko doczytac,ale tyle tego nabazgrałyście,że graniczy to z cudem :P

U mnie wszystko w porządku,malutka jest zdrowa i codziennie szaleje.Ja niestety przybieram szybko na wadze i na wszystko mam ochotę-takiegho apetytu dostałam! ;] Na wizycie kontrolnej byłam w zeszłym tygodniu i niestety po wynikach krwi okazało się,że mam początek anemii...dostałam dodatkowo żelazo,także mam nadzieję,że szybko się to ureguluje

Chciałam wszystkim mamusiom pogratulowac poznanych płci i wszystkie Was uściskac <przytul> Mam nadzieję,że o mnie nie zapomniałyście! <nono> :P :P
no nareszcie cos napisałaś
już się o Ciebie martwiłam

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
ja też teraz mam taki apepyt ze głowa mała no i dsis sie okazało ze mam +7 kg a tu jeszcze 16 tyg.....będe jak hipopotam
tylko 7, ja to już chyba mam ze 12 na plus

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
kurcze dalej nic mi się nie chce jakiś ciężki dzień mam wpierdzielam wielką pakę laysów solonych i popijam nesti (wiwat zdrowe odżywianie) no i oglądam płaszcze na allegro, czas kupić coś na zimę bo w nic się nie mieszczę tylko nie wiem czy rozmiar 36 bo za nidługo może być za mały czy 38 choć teraz będę jeszcze wyglądała w nim jak w worku zwariować idzie
Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
oo a mi tak bęc urósł ,że kurtka ledwo się dopina..
a nie chce kupować żadnej kurtki ciążowej..no i klops;/
ja nie mam zamiaru nic kupować, bo i tak wszędzie poruszam się samochodem, a żeby do niego wsiąść to nawet na dwór nie muszę wychodzić. Mam taką krotką kurtkę puchową i po prostu nie będę się w niej zapinać. Mój teściu nawet ostatnio się pytał kiedy sobie jakąś kurtkę kupię

Cytat:
Napisane przez marsylia Pokaż wiadomość

Ego a kiedy poznasz wreszcie plec? ja tam mysle ze bedzie u Ciebie chlopak nie wiem czemu

ja wiem tylko ze u mnie w 16 glowka wychodzila na kilka dni mlodsza chyba 3,4 cm miala. W ogole zastanawiam sie jak to u Was jest. Bo u mnie kazdy wymiar jest na inny tydzien czyli Fran jest strasznie nieproporcjonalny najwiekszy ma brzuszek U was te wszystkie wymiary odpowiadaja jednej dacie?

Mam jeszcze do Was pytanie ile kupujecie body na pierwszy rozmiar. Bo z tej listy co ego wkleiła 5x z krotkim i 5x z dlugim to myslalam, ze wiecej bedzie potrzebnych

Mnie dzis znowu bolal brzuch, takie uczucie jak bol na okres powiazany z czyms kujacym. Mialyscie tak?
Mam nadzieję, że dzidzia się nie odwróci, a badanie mam w przyszłą środę i czekam z niecierpliwością. Ja też mam takie wrażenie, że będzie u mnie chłopak

te pomiary u mnie też były każdy na inny tydzien, dzień ciąży, więc sie nie martw

Co do ubranek, to rozmiawiałam dziś z moja koleżanka, jej córcia ma półtora roku i ona powiedziala, żeby tych na 56 to co najwyżej kupić po 3 sztuki, a resztę na 62 ale też nie duzo, bo w razie co to się kupi na bierząco. I ja tak chyba zrobię, bo tak jak Montii napisała lepiej podwinąć rekawki, niz szybko kupować nowe, bo juz z tamtych wyrośnie. Później będzie lato, to się okaże w co smyka ubierać
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora