Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już po skubańcu jubileuszowym, pora wykończyć nowy... i coś tam dalej blablabla cz.31
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-17, 23:26   #2506
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Dot.: Już po skubańcu jubileuszowym, pora wykończyć nowy... i coś tam dalej blablabla

Cytat:
Napisane przez czesterka Pokaż wiadomość
Złóż mu życzenia od chłopaków
Dzielna mamusia

Cytat:
Napisane przez natalalala Pokaż wiadomość
a mi
szefie nie zapomnij o lakierze dla mnie
to ja go kocham miloscia najprawdziwsza

z 8my chyba
o tym fifletowym mowicie?
Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Ci, że masz za sobą poród a nawet dwa bo ja sobie wszystkie ładnie wyobrażam tzn dziecko a może dzieci itd ale jak pomyślę o porodzie to wymiękam
i to dwa inne
Cytat:
Napisane przez natalalala Pokaż wiadomość
za dzielna mamuske!

Cytat:
Napisane przez basiawlg Pokaż wiadomość
mojemu małemu piknęło wczoraj 6 m-cy

A czy ja się chwaliłam że ida do mnie botki czarne z sigmy
czas leci co?
moj mlodszy ma juz 16 miesiecy

7 lat temu o tej porze juz lezalam w lozku i potem cala noc przewracalam sie z boku na bok, nie moglam spac nie wiedzac czemu, a o 6 rano poczulam lekki ucisk w brzuchu, zastanawialam sie czy to juz "cos", czy mi sie moze wydawalo, potem znow i znow i coraz mocniej, jeszcze nie bolesnie ale juz nieprzyjemnie, jak zaczelo sie powtarzac co kilka minut i nasilac obudzilam rodzicow i zakomunikowalam, ze chyba jedziemy do szpitala................. ......to bylo 3 tygodnie przed terminem, torba nie spakowana, nogi nieogolone , paznokcie pomalowane i nie obciete a w torebce dwa referaty z historii przygotowane, bo mialam oddac dla podwyzszenia oceny w ten dzien
i co? i wio?
ahhhh
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora