Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pogaduchy nastolatek V. Piątą część tworzymy, razem się świetnie bawimy !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-17, 23:32   #25
SunnyGirl
Zakorzenienie

Dot.: Pogaduchy nastolatek V. Piątą część tworzymy, razem się świetnie bawimy !

Cytat:
Napisane przez olaaaa199111 Pokaż wiadomość
coś Paulina95 się nie odzywa... zaginęła w akcji chyba... ale mam nadzieje, że jutro się odezwie na nowym wątku.

Monika Miałam zamiar zostawić tylko 5 pierwszych osób( te które mają najwięcej), ale jeśli chcecie, to mogę napisać wszystkie Jeśli o Ciebie chodzi, to napisałaś 141 postów.
właśnie, Paulina zaginęła..:P padła z przepicia

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Cytat:
Ale poprzedni wątek jest już zamknięty i nic się tam nie zmieni. Chyba że chodzi Ci o te początkujące. To myślę, że 50 postów będzie ok i jestem za.
jestem za

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:
Napisane przez asiulek19 Pokaż wiadomość
Tak tylko jedna u mnie też takich nie brakuje ;p chciałam w tedy jeszcze coś dopisać,ale już się powstrzymałam tak dostałam 2 pkt kary

Ja coś od kwietnia napisze Ci na priv ,bo nie lubie pisać takich rzeczy publicznie
rozumiem i dzięki

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Cytat:
marczet w poprzednim wątku napisałaś 25 postów. Jeśli osiągniesz 50 postów stworzę rubrykę o której pisałyśmy i wpiszę Cię.

Monika teraz wszystko jasne
dokładnie, niech tak będzie
Nie ma odwrotu z drogi obranej
wierność do końca i tak będzie.
Amen.
Mój ukochany M.
Razem od 8.08.10
licencjat
08.2011-Dziadek[*]
02.2012-Ciocia[*]
SunnyGirl jest offline Zgłoś do moderatora