2010-11-18, 01:00
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkaniowo-zakupowo-plotkowy Kraków - część 6~
Cytat:
Napisane przez Melka88
Co za babsko 
to po co te zwierzęta przygarnia ? To nie są meble 
ja sobie nie wyobrażam, żeby moja maleńka nie spała ze mną w łóżku, jeśli ma na to ochotę (ale na stół i meble w kuchni też nie pozwalam  ). Dzisiaj wyszłam z domu przed 17, wróciłam po 21, myślałam, że mnie zaskrzeczy z radości, że jestem wreszcie. Ona wręcz czeka pod drzwiami na nas. Biedna koteńka 
|
Aaaa, zapomniałam napisać. Mój Fuks w kuchni ma pozwolenie tylko w jedno miejsce na szafce - pod wiszącą suszarką na naczynia. Ma taki kącik, gdzie jak wejdzie to wygląda jakby myślał, że nikt go nie widzi ale tam sobie może siedzieć 
---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ----------
Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja
Neciak - to wcale nie jest powiedziane  zresztą ja jeszcze chyba nie wiem co konkretnie chcę robić, więc wiesz
A ty wiesz co byś chciała?
|
Ja wiem co bym chciała, ale czy i kiedy to zrealizuję, to (wybacz ) cholera wie..
---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ----------
Mju - te muffiny mają być jutro, tzn dziś - w czwartek.
---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ----------
Nadrobiłam!! 
---------- Dopisano o 02:00 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ----------
Kurcze, Hula, to na pewno ten sprzedawca?
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
|
|
|
|