Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spotkaniowo-zakupowo-plotkowy Kraków - część 6~
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-18, 01:00   #780
Neciak89
Zakorzenienie

Dot.: Spotkaniowo-zakupowo-plotkowy Kraków - część 6~

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Co za babsko
to po co te zwierzęta przygarnia ? To nie są meble
ja sobie nie wyobrażam, żeby moja maleńka nie spała ze mną w łóżku, jeśli ma na to ochotę (ale na stół i meble w kuchni też nie pozwalam ). Dzisiaj wyszłam z domu przed 17, wróciłam po 21, myślałam, że mnie zaskrzeczy z radości, że jestem wreszcie. Ona wręcz czeka pod drzwiami na nas. Biedna koteńka
Aaaa, zapomniałam napisać. Mój Fuks w kuchni ma pozwolenie tylko w jedno miejsce na szafce - pod wiszącą suszarką na naczynia. Ma taki kącik, gdzie jak wejdzie to wygląda jakby myślał, że nikt go nie widzi ale tam sobie może siedzieć

---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ----------

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Neciak - to wcale nie jest powiedziane zresztą ja jeszcze chyba nie wiem co konkretnie chcę robić, więc wiesz

A ty wiesz co byś chciała?
Ja wiem co bym chciała, ale czy i kiedy to zrealizuję, to (wybacz ) cholera wie..

---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ----------

Mju - te muffiny mają być jutro, tzn dziś - w czwartek.

---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ----------

Nadrobiłam!!

---------- Dopisano o 02:00 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ----------

Kurcze, Hula, to na pewno ten sprzedawca?

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora