Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - sieć klubów fitness PURE
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-18, 07:21   #1
28nana
Raczkowanie

sieć klubów fitness PURE

w styczniu przyszłego roku będą w Agora Bytom i SCC ( Katowice ) otwierać fitnessy sieci PURE.

Wczoraj była "łapanka" nowych klientów w tych Galeriach więc pogadałam z pracownikami.

karnet 125 zł / msc z nielimitowanymi wejściami na fitness i siłownię.
podobno będą prowadzić zjęcia JUKARI Fit to Fly.

Jedyne co mnie przeraziło - to to że trzeba z nimi podpisać umowę na 12 miesięcy.

Czy która z Was chodzi do tego klubu w innym mieście?
Czy warto? Ja póki co chodzę do małego kameralnego klubu gdzie jest tylko fitness.

Nie ukrywam że chętnie spróbowałabym nowych zajęć no i to JUKARI mnie bardzo intryguje. Jednak podpisywać umowę na rok z góry bez możliwości przetestowania czy mi ten klub, ludzie, instruktorzy, sprzęt, klimat będzie pasować - to trochę ryzykowne ( płatności za karnety jest na zasadzie zlecenia stałego z konta ) . Gdyby mieli choć szansę do jednorazowego wykupienia karnetu miesięcznego ( takiego testowego ) ...

więc chętnie poznam Wasze opinie nim podejmę decyzję.

pozdrawiam
Bo kozdo rzec mo dwie stróny: dobróm i złóm. (..) Dysc leje - to dobre dlo tych, co im buroki wysychajóm. Słónko świeci - to dobre dlo tych, co akurat siano susóm. Ale, co powiy o słónku tyn, co mu buroki wysychajóm, a o dyscu tyn, co siano susy? Syćko jest względne.
28nana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując