Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Po poronieniu - kiedy okres, kolejna ciąża?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-18, 20:05   #2947
katarzynka00
Zakorzenienie

Dot.: Po poronieniu - kiedy okres, kolejna ciąża?

Serdecznie dziękuję za miłe przyjęcie
Cytat:
Napisane przez Madziara 26 Pokaż wiadomość
Pewnie że pozwolimy. To dobrze że czujesz się psychicznie silna nie każda potrafi to powiedzieć po tak krótkim okresie czasu. Najpierw sie upewnij u lekarz czy wszystko w porządku z kobiecymi sprawami. Ja bym radzila poczekac ja moje starania zaczelam w 3 cyklu teraz jest juz 5 cykl i mam cichą nadzieję że sie udalo ( dzis powinnam miec @ ) z testem wstrzymam sie do soboty. Pozdrawiam trzymajcie się dlugo mnie nie bylo bo przesiadaywalam na forum :Staramy się po poronieniu....
jestem dość silną kobietą z natury, co nie znaczy że mnie to nie podłamało.Dużo pracuję nad sobą i tylko moja w tym zasługa że jestem w takim stanie.
Od samego początku starałam się sobie wytłumaczyć i wpoić że nie jestem niczemu winna.Nie mam nic na swoim sumieniu czym mogłaby zaszkodzić.
Popieram teorię że natura sama eliminuje najsłabszych i nie doszukiwałam się drugiego dna.
Wszystko potrafię pojąć, choć przykro jest swoją drogą.
Lżej było mi znosić smutek, bo mam córeczkę 16'to miesięczną.
W najsłabszych kryzysowych momentach bardzo oddziaływały na nią moje emocje i miała problemy ze snem, była dość niespokojna itp
Przy niej musiałam trzymać się w garści.
Dużą podporą okazał się też mąż, siostra.Nie zostałam sama ze wszystkim.

Wróciłam właśnie od lekarza.Nic niepokojącego nie powiedział.
Na wyniku histo również nic konkretnego.Po prostu obumarcie tkanek.
Muszę odebrać wyniki.Na razie on miał do nich wgląd przed wizytą.

Postanowiłam czekać 2 cykle, co do końca nie jest zgodne z teorią mojego lekarza.Poinformowałam go że wcześniej się zobaczymy

W takim razie trzymam kciuki za ciebie i będę zaglądać za wiadomościami/newsami
Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
katarzynka chyba poronilysmy w podobnym czasie, ja mialam zabieg 8.11 w 8 tygodniu ciazy.
tak, ja też w tym dniu miałam zabieg
Serduszko przestało bić 9w4d, a zabieg miałam 11w4d
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując