Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matura 2011 - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-19, 11:19   #689
AjcCc
Zadomowienie

Dot.: Matura 2011 - część IV

Cytat:
Napisane przez GirlOfDeath Pokaż wiadomość
Hej. Dzisiaj miałam tragiczny dzień. Nie dość, że miałam małą kontuzję na wfie to jeszcze później dopadła mnie migrena - czyli prawie zemdlałam. Już myślałam, że znowu pogotowie będzie mnie zabierać ze szkoły... Może któraś z Was też cierpi na migrenę albo zna jakieś sposoby jak z nią walczyć ? Bo mi już ręcę opadają...
Leki przeciwbólowe ; )

Cytat:
Napisane przez GirlOfDeath Pokaż wiadomość
Ooooo, gratuluję. To może powiesz mi - w tej prezentacji to piszesz wszystko własnymi słowami, tak ? Czy można przepisać np. coś z książek, które bierzemy jako literaturę przedmiotu ? I jeszcze jedno pytanie - na pierwszej stronie tej prezentacji napisałaś temat ? Czy tą główną tezę, myśl ?
Ja do 15.12. muszę oddać wstępną bibliografię, jakoś do stycznia czy lutego wstępny plan prezentacji. No i musimy chodzić na konsultacje, żeby widziała nasze postępy w pisaniu prezentacji.
Szczerze to przy pisaniu pracy używałam tylko zeszytu od polskiego i repetytorium z grega, więc nie wiem jak jest z literaturą przedmiotu
ale Twojej pracy nikt nie ocenia, to co napiszesz jest dla Ciebie, a wątpię, że potem przed komisją powiesz słowo w słowo, więc raczej można ; )

Nie byłam dzisiaj w szkole, zadzwonili do mnie z pracy, że muszę koniecznie przyjechać na 10 i już wróciłam

AjcCc jest offline Zgłoś do moderatora