Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sklep z biżuterią artystyczną- czy się opłaca?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-19, 19:29   #77
ollccia
Zadomowienie

Dot.: Sklep z biżuterią artystyczną- czy się opłaca?

Komiksowa - zauważ tylko, że w ten sposób w większości kończą się dyskusje z osobami nowymi na Forum, które za krytykę lub wypowiedzi nie po swojej myśli mają pretensje do całego świata i wszystkich wokół, tylko nie do siebie... Jakoś cała reszta stałych bywalczyń potrafi egzystować w zgodzie i nie uważamy się wzajemnie za konkurencję (a jeśli już, to tylko za zdrową, motywującą ). Gdyby tak było, to żadna z nas by się nie udzielała na Forum tylko strzegła pilnie swoich sekretów. A mało tu jest wątków pomocowych? Jak wrappować, jak lutować, porady dla zielonych i bardziej zaawansowanych, czy przede wszystkim biżuteryjna DG. Każda z nas była kiedyś nowa na Forum i te, które potrafiły przyjąć krytykę z pokorą, uczyć się od bardziej doświadczonych i pierwsze zachwyty "och, ach, zrobiłam kolczyki", "och, ach, dostałam się do galerii" i "och, ach, sprzedałam pierwszego biżuta" schowac do kieszeni, zaszły daleko i nadal się tu udzielają, służąc radą wszystkim, którzy jej potrzebują. Zresztą Tobie akurat tego tłumaczyć nie muszę, bo nie jesteś ani nowa, ani zielona

A co do wypowiedzi typu "żaaal mi waaaaaaas" (uwaga, OT będzie ), to za każdym razem jak czytam coś takiego w komentarzach, mam wrażenie, że pisała to jakaś zbuntowana emo-nastolatka, której nikt na świecie nie rozumie (albo raczej ona nie umie się z nikim porozumieć ). Co to w ogóle za sformułowanie? Żal to można mieć do kogoś o coś, albo czegoś żałować...

Edytowane przez ollccia
Czas edycji: 2010-11-19 o 20:56
ollccia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując