2010-11-19, 19:39
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Eliminacja puszenia a kolejność ?!
no i znowu siedzę w czapce na głowie 
patrząc na moje włosy i zdjęcia doszłam do wniosku, że chyba mam mega zniszczone. I smuci mnie to strasznie 
Dziś już musiałam je umyć, bo były tłuste u nasady.
Umyłam babydream, wyschly same i nałożyłam olej kokosowy. Jakoś nie mogę się przemóc, żeby nakładać olej na włosy, na których od dwóch dni jest m.in. olej macadamia. Nie wiem jak to się ma wchłaniać gdy włosy są posmarowane innymi kosmetykami. To dla mnie niepojete 
Zmyję olej babydream i isaną. Potem nałożę odżywkę d/s.
A potem spróbuję wymieszać olej macadamia z odżywką b/s joanna.
I tym razem chyba nie będę harmonijkowała. Chcę zobaczyć jak się zachowają schnąc. Potem najwyżej zaplotę warkocz.
Chyba mam zbyt zniszczone aby mi się kręciły albo w ogóle nie mam potencjału do kręcenia i je zmuszam.
Kurcze jak ja bym chciała miec takie włosy jak słynne siostrzyczki - mega błyszczące. Nigdy się nie puszą. No i są jednolite, nic nie odstaje - w sensie, że gładkie ale to nie jest jednoznaczne z prostymi.
Ja na zdjęciu mam włosy i wokół nich na całej głowie taki cień, aureolę. U góry nawet gładkie, bo przetłuszczone a od połowy istny koszmar A najgorsze jest to, że w dotyku są miłe a wyglądają jak mop!
Ich włosy są inne. Jak jest fala to ma jednolitą strukturę.
Dałabym się pokroić za takie włosy. wiem, że wystylizowane ale moje nawet po fryzjerze nie są w 1/10 takie.
Czas edycji: 2010-11-19 o 19:40
|
|
|