Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-grudzień
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-19, 20:00   #4603
dzasta110
Wtajemniczenie

Dot.: Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-gr

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ja uporzadkowalam papiery, bo juz mialam bajzel i nie wiedzialam gdzie co jest :d umowy o prace, opinie, zaswiadczenia etc, moje i meza 2h to ukladalam
ale teraz mam piekne dwa segregatorki na tip top
ooo!!! ja właśnie też skończyłam układać nasze dokumenty

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Ja mialam porzadek w papierach do czasu az nie zamieszkalam w Niemczech. Tu jest taka biurokracja, ze sie kompletnie pogubilam i pozostawilam to mezowi. W Polsce mialam jeden segregator, tu mamy 10
a niby Polska to typowo biurokratyczny kraj

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Od tego jest ciąża żeby się roztyć

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Ide robic nalesniki.
no i znów szczują mnie tymi naleśnikami
a ja już chyba od dwóch tygodni je smażę i usmażyć nie mogę
ale ładna kobietka z Ciebie a kot, hmmm... ja nie przepadam za kotami, więc wybacz

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
fałszywy alarm raczej to nie wody w ogóle jestem pod pozytywnych wrażeniem szpitala, tzn na razie tylko izby przyjęć bo na prawde profesjonalnie bez żadnej olewki podeszli do tej sprawy... Proponowali mi obserwację na patologii ale podziękowałam... Tak więc... Czekania ciąg dalszy dzięki za kciukasy... Idę was nadrobię
oo... a ja myślałam, że ty już po wszystkim, albo chociaż w trakcie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Kliwia, też właśnie muszę sobie kupić jakiś nawilżacz, bo u nas w domu bardzo sucho Tylko nie chcę, żeby był za drogi, raczej coś prostego.
A mąz mówi - będziemy mokre ręczniki na kaloryferze wieszać
a my dostaniemy nawilżacz pod choinkę

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora