Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-19, 19:27   #477
fioleciasto
Zakorzenienie

Dot.: Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)

Cytat:
Napisane przez lipcowa87 Pokaż wiadomość
Witamy, witamy

No, to gratulacje

Ja dziś muszę posprzątać trochę w domu, potem może w końcu porobię te nieszczęsne fotki na allegro, bo nareszcie jest trochę mniej pochmurno Po południu muszę iść do biblioteki i po zakupy do Superpharmu, a na 18:00 idę na spotkanie z poznańskimi Wizażankami Więc jeśli jeszcze któraś z Was jest z Poznania i ma dzisiaj czas to zapraszam
Ja jestem z Poznania! Ale dopiero teraz przeczytałam Twój post , a właśnie wróciłam do domu z centrum.

Lily gratulacje!

Ja właśnie wróciłam do domu, bo po uczelni zostałam trochę z tż w mieście. Chciałam sobie coś kupić, ale jakoś nic nie znalazłam.
Teraz was nadrobię i dokończę moje porządki (ale zostały mi już na szczęście jakieś dosłownie dwie półki do wytarcia czy coś ) Jutro z rana zrobię jeszcze odkurzaczem i gotowe.
Jutro jadę do tż na cały dzień, a w niedziele od rana siedzę w komisji na wyborach także weekend już zaplanowany.
No i wypadałoby się pouczyć kiedyś.

A tak nawiązując do tematu to ja też mam mało znajomych i więcej czasu spędzam z tż. Ale mi to odpowiada, czuję się dobrze i cenie sobie bardzo mój udany związek i relacje z tymi paroma bliższymi ludźmi.

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26

Edytowane przez fioleciasto
Czas edycji: 2010-11-19 o 19:38
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora