Dot.: Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)
Cytat:
Napisane przez lipcowa87
Witamy, witamy
No, to gratulacje
Ja dziś muszę posprzątać trochę w domu, potem może w końcu porobię te nieszczęsne fotki na allegro, bo nareszcie jest trochę mniej pochmurno  Po południu muszę iść do biblioteki i po zakupy do Superpharmu, a na 18:00 idę na spotkanie z poznańskimi Wizażankami  Więc jeśli jeszcze któraś z Was jest z Poznania i ma dzisiaj czas to zapraszam 
|
Ja jestem z Poznania! Ale dopiero teraz przeczytałam Twój post , a właśnie wróciłam do domu z centrum.
Lily gratulacje! 
Ja właśnie wróciłam do domu, bo po uczelni zostałam trochę z tż w mieście. Chciałam sobie coś kupić, ale jakoś nic nie znalazłam.
Teraz was nadrobię i dokończę moje porządki (ale zostały mi już na szczęście jakieś dosłownie dwie półki do wytarcia czy coś ) Jutro z rana zrobię jeszcze odkurzaczem i gotowe. 
Jutro jadę do tż na cały dzień, a w niedziele od rana siedzę w komisji na wyborach także weekend już zaplanowany.
No i wypadałoby się pouczyć kiedyś. 
A tak nawiązując do tematu to ja też mam mało znajomych i więcej czasu spędzam z tż. Ale mi to odpowiada, czuję się dobrze i cenie sobie bardzo mój udany związek i relacje z tymi paroma bliższymi ludźmi.
2021  :82
2022  :26
Edytowane przez fioleciasto
Czas edycji: 2010-11-19 o 19:38
|