Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-19, 23:57   #252
7sweety7
Rozeznanie

Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane

Cytat:
Napisane przez kuseczka Pokaż wiadomość

7sweety7 no właśnie ja też mam cerę ze skłonnością do trądziku i na KWC dziewczyny piszą, że strasznie ten krem zapycha

Rety, jak ten czas leci, mojemu starszakowi dzisiaj wypadl pierwszy zab mleczny Przyznam sie, ze nawet ja jeszcze pamietam jak to było a to juz tyyyle lat zlecialo, ech...
Tez uzywam kwasow, diacneal i retin-a, ktore bardzo wysuszaja, ale dzialaja, probowalam roznych nawilzaczy, tych aptecznych i wysokopolkowych, ale najbardziej mi pasuje zwykly nivea sofy, bardzo dobrze nawilza caly dzien, kiedy nakladam na noc to rano mam fajna gladka ukojona buzie i nie zapycha, ani troche

Cytat:
Napisane przez lorelei Pokaż wiadomość
A niech nosza ma zdrowie tylko nie szare . Zartuje .
Napisze do Bronxa moze mi wysla pare za napedzania klientow .

Ola ja dalam chyba 80 z hakiem. Byly tansze ale albo numer albo kolor mi nie pasowal. Kupilam na necie bo u mnie nie ma takich rarytasow. U mnie nie wchodza na lydke zuplenie, ona raczej taki 3/4 lekko sie marszcza. A numeracja jest lekko zawyzona jak chyba we wszystkich tego typu butach.

Juz tesknisz Ola, co bedzie pozniej. Zakupoholizm .

Ja lubie Welede i pare innych firm jeszcze, ale i tak wole zrobic sobie sama .

Wow Baktus widze ze nasze rozmowy nie poszly w las .
Dokladnie Bio-oil na parafine na pierwszym miejscu, na pupe jeszcze moge go dac, ale na twarz w zyciu .

A ja dzis dalam czadu . Wyprzedzalam ciezarowke majac 75 na liczniku, przy ograniczeniu do 60 i nie zauwazylam malutkiego szczegoliku .. Policja za mna jechala . Juz myslalam ze mam posprzatane, ale mnie wyprzedzili i pognali dalej lamiac jeden z przepisow . Chyba sie spieszyli do wezwania, upieklo mi sie .

A potem mi sie grzejnik w lazience zapalil .
A dzien sie jeszcze nie skonczyl .

Zaraz ide za urodziny znajomego, zaczynamy od chinskiego zarcia. Zamowie kaczke jak zwykle. Jutro druga impreza i tez chinskie, dla odmiany zamowie .. kaczke . W niedziele bede kwakac albo jajo zniose .

Milego weekendu!!!
hahaha

sezon imprezowy rozpaczety, bylam dzisiaj na obiedzie "integracyjnym", bylismy w takiej posh knajpie, gdzie starter, zwykla mozzarella z pomidorem, wcale nie smaczna kosztuje £10 , gdybym musiala sama za to placic to bym byla bardzo zla.

Dostalismy dzisiaj zaproszenie na firmowe party, bedziemy plywac lodka w te i spowrotem po tamizie, szkoda ze mi zwykle niedobrze na lodce jeszcze dorzuce to tego drinki i taniec i czuje ze bede