Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-20, 10:44   #672
Myszeczka86
Zakorzenienie

Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X

Cytat:
Napisane przez Basima Pokaż wiadomość
Lisku super ,że czujesz sie oki, ja też bałam sie porodu a okazało sie,że nie taki diabeł straszny jak go rysują.Szkoda ,że Oluś pod lampani nie jest z Tobą, moja Pola była za mną i leżała sobie malutka na solarium , a ja tylko patrzyłam,żeby nie ściągnęła opaski z oczu.
Co do laktatora muszę zobaczyc ceny bo nawet Pamelko nie wiem po ile stoją.
Myszko wiem,że Ci trudno z tymi wiadomościami o II kreskach i porodach, ale pomyśl sobie jaką jesteś szczęściarą masz już Juleczke , a jak sa kobiety które poroniły kilka razy i nie mają dziecka, wiem,że to żadne pocieszenie ale miec dziecko , a nie mieć.
Pola dzisiaj biedna płakała i nie wiem co jej było czy brzuszek czy dziąsełka niby na zęby za wcześnie ale jak jej ślina leciała i tarła piąstkami o buźke to odrazu pierwsza myśl zęby.
Karolcja cieszę się ,że pierwszy dzień za Tobą i jesteś taka zadowolona oby tak dalej.
Spadam laseczki luknąć Dr Housa uzależniłam sie od tego serialu Spokojnej nocki i do jutra

Basimko, tylko że Ja sie zawsze porównuje do tych co maja a nie chca, albo do Mojej mamy. Mojej julci ząbek wyszedł troszkę po 3 miesiacach także bym sie nie zdziwiła jakby u Poli wyszedł .

Emigra współczuje wam. Normalnie jak z jakiegoś horroru.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora