2010-11-20, 10:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Dzień Dobry
Ja tylko na chwilę, przyszłam się przywitać Właśnie niedawno wróciłam ze szkoły... I teraz muszę się zabrać za sprzątanie, ponieważ mój pokój i łazienka wręcz o to błagają 
I jeszcze tylko widzę, że caate ma problem z przesuszoną twarzą - pod makijaż polecam Alantan Plus, wcześniej o nim pisałam, na KWC jest też tam moja recenzja o nim A na noc to używam kremu nawilżająco-regenerującego DERMOSAN - troszkę tłuści i się świeci, ale kompletnie mnie nie zapycha  I bardzo dobrze zmiękcza buzię, super nawilża i doskonale regeneruje http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=16479&next=1 i do tego jest tani i bardzo wydajny 
A i mam dziś zamiar się trochę sobą bardziej zająć, odpokutować ten cały tydzień, a zwłaszcza wczoraj Bo już tak troszeczkę mi lepiej  I zrobię sobie dziś te loczki loluski, zobaczymy jak wyjdą A popołudniu Tż przychodzi do mnie i będzie malował kawałek sufitu i ściany w salonie i w pokoju mojej babci, bo dach przeciekł dość dawno, ale teraz dopiero jest to bardzo potrzebne, żeby zrobić A później to nie wiem co będziemy robić, kompletny brak planu.
No, ale nic, wpadnę tu wieczorkiem i dziś na pewno już wszystko poczytam, udanej soboty Kochane !!  
|
|
|