2010-11-21, 11:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze brzuszki coraz większe a Maleństwa coraz cięższe - Styczeń/Luty 2011 cz.I
Cytat:
Napisane przez lilijka3
saj mój mąż napalił się na oglądanie "Piły" i skończyło się na tym, że zasnął, a ja musiałam wyłączyć telewizor  , wcześniej oglądaliśmy coś innego, no ale to w powijakach
Co do snów, to na tym etapie ciąży to normalne, że zaczynają nas męczyć takie sny, koszmary. Bo jesteśmy już myślami o porodzie itd. Tak więc trzeba się przyzwyczaić.
Mi dzisiaj przytrafiło się rano coś takiego. Łykam tabletki pojedynczo, popijam wodą. I kicha coś źle połknęłam bo wszystkie wróciły.............hmm
Obiadek nastawiony  . Buraczki, schabowy i ziemniaczki. Bo ten weekend, to "weekend schabowego" 
|
ja róźnicy w snach nie widzę. Oczywiście doszły "okołoporodowe";-)
Zawsze miałam mocno fabularne, fantastyczne, horrory i thrillery. Dlatego wczoraj nie ogladałam Walking Dead następnego odcinka, bo zeszłej niedzieli obudziłam się zmęczona i przerażona po chowaniu się przed zombie w szafach;-)
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------
Cytat:
Napisane przez JeSuisUnPapillon
mój TŻ chciał wziąć 3-4tygodnie wolnego ... powiedziałam że niech się nawet nie waży 
wystarczy mi 2tygodnie a potem wolne na dochodne jak będę potrzebowała jego wsparcia;
ja nie mam bólu pachwin ... ale mimo wszystko wczoraj zauważyłam że już poruszam się jak słonik...a drugie wejście na 5 piętro objawiło się zadyszką i przystankiem na 4 piętrze
A brzucha i tak nie mam jakiegoś mega bo 95cm (podskoczył o 2cm) ale mam wrażenie jakby ten malec ważył z 10kg!
---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------
oj dawno coś schabowego nie jadłam
dzisiaj mam rosół i na drugie kuraka z ryżem
|
a mój jednak nie ma 102, a 97 cm, źle mierzyłam ostatnio;-)
|
|