Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prawo jazdy- mam dość.....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-21, 11:57   #96
pralinkax
Zadomowienie

Dot.: Prawo jazdy- mam dość.....

Ehh ja też miałam 'małe przeboje' z moim prawkiem Na samą myśl, że miałabym znowu przekroczyc brame wordu mnie mdli ;P Zapisałam się na kurs w maturalnej klasie, wtedy panował szał na prawko... wszyscy się zapisywali to i ja ;P Na egzaminie 3x trafiłam na tego samego wrednego, starego egzaminatora ;P I 3x wymusiłam PODOBNO pierszeństwo ;P Po każdej porażce chciałam to przerwac, ale nie poddałam się, za bardzo było mi żal straconych pieniędzy, no i chciałam w końcu miec ten dokument w portfelu Jestem osobą bardzoooo nerwową i roztrzepaną, każda pomyłka nie motywowała mnie, wręcz przeciwnie tak jak napisałaś powodowała kolejne pomyłki. Postanowiłam, że pójde ostatni raz spróbowac i kończe przygode z prawkiem, wyluzowana, usmiechnięta poszłam na egzamin, 1x bez nerwów i zdałam Prawo jazdy mam długo, a prowadziłam zaledwie kilka razy. Narazie nie czuje wewnętrznej potrzeby ;P Może kiedyś...
Skoro je zaczełaś to już dokończ, szkoda Twoich nerwów i pieniędzy. A warunek to nie problem, u mnie na roku 80% ma z czegoś warunek, taki kierunek Wszystko jest do przejścia, co nas nie zabije to nas wzmocni. Troche pozytywnego myślenia, a wszystko się uda

Powodzenia !
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując