2010-11-21, 12:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie
Cytat:
Napisane przez Jok3r
To prawda. Szwagierka ma Jumpera i jak jechali kiedys do lekarza to tesciowa powiedziala, ze przy hamowaniu fotelik latal po tylnym siedzieniu i byla bardzo nie zadowolona z niego. Samego dziecka w tym foteliku bym raczej nie zostawila na siedzeniu.
|
ale ja to możliwe, żeby fotelik samochodowy się przemieszczał, 
co by było w razie stłuczki
Moja siostra ma Boldera, i z tego co u niej widziałam to ma na tylnym siedzeniu takie duże plastikowe koła zamontowane, nie wiem jak to się nazywa 
i w to koło wpina się fotelik 
Cytat:
Napisane przez Mantequilla
ja mam nadzieje, ze nadal będzie ładnie, bo mój to tak sobie powoli dojrzewa do ojcostwa, nie jest to dla niego taka prosta sprawa, raczej kosmos trochę, jak mu opowiadam, co się w brzuchu dzieje, czy jak był na usg  ale mnie wspiera, wie, że nie może mnie martwic gadając jakieś głupoty i wiem, że jak już się córeczka pojawi na świecie, to ja pokocha. Sami to byśmy się zdecydowali na dziecko pewnie za jakieś 5 lat minimum.
|
wierzę, ze byliście w szoku,
a bym chyba padła gdybym zaszła w nieplanowaną ciążę
---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------
Cytat:
Napisane przez Stysia71
Widzę, że rozmawiałyście o wózkach to muszę się pochwalić, że my kupiliśmy z TŻ wózek dla naszego małego wojownika  Kupiliśmy używany wózek na allegro firmy Mutsy Transporter w kolorze Sand. Za gondolę, ze spacerówką, fotelikiem Maxi Cosi i wszystkimi dodatkami do wózka zapłaciliśmy 1300zł razem z wysyłką. Bardzo się cieszę, bo ten wózek bardzo mi się podobał, a poza tym jest bardzo lekki i super się prowadzi. Mamy już dla Maleństwa prezent na Mikołaja- wózeczek 
|
czy te Musty mają kubełkowe siedzisko?
http://www.bobowozki.com.pl/product_...2&%3CosCsid%3E
ja nad ta myslałam, ale wydaje się że spacerówka ma wielki daszek :/
Edytowane przez iizabelaa
Czas edycji: 2010-11-21 o 12:07
|
|
|