2010-11-21, 15:14
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)
Cytat:
Napisane przez domi7ks
hej!
...
Dziewczyny skoro więcej tolerancji na to co mówimy i czujemy to dlaczego jedne mogą wypowiadać na głos swoje myśli i odczucia a drugie są za to karcone? Na przykład ostatnia afera ze mną  ja mogłam sie poczuc obrazona wiec to napisałam. A teraz mogły sie poczuc mamy karmiące (nawet DiTu która karmiła 1,5 roku snka) i Tarasia napisała swoje zdanie, w sposób kulturalny, ale podjechało mi to pod to własnie, co było ostatnio ze mną  czyli wychodzi poraz kolejny na to, że na wizazu ma być taka tolerancja, że jak komuś się cos nie spodoba, poczuje się wewnatrz urazony, to juz niech ten uraz chowa. Nie podoba mi się to. Ale przez takie cos później "strasze" mamuski, ktore za dlugo na watku sa nie chcą wchodzic 
ale dobra ja sie nie wypowidam, bo nie umiem ładnie wyrazac mysli, znowu wyjdzie ze szkam afery
...
|
Domi, spoko, luzik Ja opinii Oli nie wzięłam do siebie. Mam na tyle ugruntowane poczucie własnej wartości i przekonanie , że to co robię robię właściwie, że po prostu przyjęłam do wiadomości to co uważa Ola i kilka innych Mamuś, nawet się nad tym trochę zastanowiłam i ... pozostałam w swoim przekonaniu o słuszności mych poczynań
Szanuję opinie innych, konfrontuję je z własnymi... Wiem, że nikt nie jest nieomylny i dobrze poznać opinie innych aby mieć świeży ogląd rzeczywistości i móc korzystać z doświadczeń innych... - mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi
Cytat:
Napisane przez nedzia
witajcie w niedziele, ja wlasnie spełniłam swój obywatelski obowiązek (wybory) i gotuje obiadek.
ZACHARIO cóż za niespodzianka, ale fajnie -gratulacje 
|
My się właśnie wybieramy
Kate - gratulacje uzębienia
|
|
|