|  2010-11-21, 16:41 | #2670 | 
	| Zakorzenienie 

| 

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - powrót do korzeni ;) CZĘŚĆ XXVI

ojjj piękna jest PragaCytat: 

| 
					Napisane przez upadly_aniol00  aaa świetne foteczki tylko pozazdrościć wyjazdu |   

ja jestem blondynką i do śłubu też będę bo TŻbardzo mnie o to prosi.... chciaż miałam w planie zrobić ciemny brąz... bo ładnie do sukni by wyglądał... no ale czego się nie robi dla przyszłego mężaCytat: 

| 
					Napisane przez peach_passion  też chciałam być do ślubu blondyną ale zanim się doczekam to już siwa będę |   

jak to szperal??Cytat: 

| 
					Napisane przez Ilsa Lund  a Mateusz jak u mnie był dziś to mi jak zwykle szperał po pokoju i znalazł Moleskine'a dla siebie na gwiazdkę   |   jak tak można? 

dziękuję!! oj tak bardzo bardzo Go kochamCytat: 

| 
					Napisane przez madziamacius8786  Frezi super zdjecia    fajnie wyszliście z Tżem    i widać jaka zakochana jesteś w Nim   )   |   

zgadzam się z Bisią... korniszonku szacunCytat: 

| 
					Napisane przez Biska   |    

wow super! trafił w Twój gust??Cytat: 

| 
					Napisane przez paollino   |  

hmmm.... dziwne... ciekawe o co mu chodzi... a on mieszka z rodzicami??? bo może ukrywa przed nimi że się spotykacie??Cytat: 

| 
					Napisane przez madziamacius8786  tzn u mnie byliśmy już 3 razy u niego ani razu, nie wiem o co chodzi. Rozmawiałam o tym z koleżanką i zasugerowała ,że może on sie boi być sam na sam ze mną u niego bo by nie wytrzymał? |  

Cytat: 

| 
					Napisane przez justyna_dt  Dobry   
Moja poprzednia wiadomość nie była, jak podejrzewał Zwies , pisana po wstaniu, ale przed spaniem    J. do 2 robił mi panel na ścianę, a wyszedł po 5    nie poznaję siebie    tak czy siak, sowicie go wynagrodziłam za piąkną pracę   
Meble jednak dalej nie złożone, mnóstwo problemów było, szafki dwie krzywo wyszły i nie mam pojęcia, dlaczego, rozkręcałam ze 3 razy, sprawdzałam... lipa. Może dziś coś jeszcze złożę, ale aż się boję. A teraz zmykam się ogarnąć, do kościoła i po 17 jedziemy na koncert Malickiego   
buziaki   |   znowu się jaram  a tak serio to strrasznie się cieszę... to musi być świetne uczucie bycie króliczkiem  

Cytat: 

| 
					Napisane przez najfajniejsza   
Frezi - nie mogę się napatrzeć na Wasze fotki z Pragi    jesteś piękna, masz boskie nauszniki, zdjęcia super i jaki fajny narzeczony   żeby nie było: chcę przyklęku  |   dziękuję 
 mam nadzieję, że już niedługo kochanie bo czekam z niecierpliwością na Twoją relację

ja chcę efekt!!! ja chcę efekt!!!Cytat: 

| 
					Napisane przez raingirl  Joł. Niby zaraz ma przyjść pani wizażystka   |  | 
	|     |  |