2010-11-21, 15:41
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - powrót do korzeni ;) CZĘŚĆ XXVI
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00
aaa świetne foteczki tylko pozazdrościć wyjazdu
|
ojjj piękna jest Praga 
Cytat:
Napisane przez peach_passion
też chciałam być do ślubu blondyną ale zanim się doczekam to już siwa będę
|
ja jestem blondynką i do śłubu też będę bo TŻbardzo mnie o to prosi.... chciaż miałam w planie zrobić ciemny brąz... bo ładnie do sukni by wyglądał... no ale czego się nie robi dla przyszłego męża 
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund
a Mateusz jak u mnie był dziś to mi jak zwykle szperał po pokoju i znalazł Moleskine'a dla siebie na gwiazdkę 
|
jak to szperal?? jak tak można?
Cytat:
Napisane przez madziamacius8786
Frezi super zdjecia  fajnie wyszliście z Tżem  i widać jaka zakochana jesteś w Nim  ) 
|
dziękuję!! oj tak bardzo bardzo Go kocham 
Cytat:
Napisane przez Biska
|
zgadzam się z Bisią... korniszonku szacun
Cytat:
Napisane przez paollino
|
wow super! trafił w Twój gust??
Cytat:
Napisane przez madziamacius8786
tzn u mnie byliśmy już 3 razy u niego ani razu, nie wiem o co chodzi. Rozmawiałam o tym z koleżanką i zasugerowała ,że może on sie boi być sam na sam ze mną u niego bo by nie wytrzymał?
|
hmmm.... dziwne... ciekawe o co mu chodzi... a on mieszka z rodzicami??? bo może ukrywa przed nimi że się spotykacie??
Cytat:
Napisane przez justyna_dt
Dobry 
Moja poprzednia wiadomość nie była, jak podejrzewał Zwies, pisana po wstaniu, ale przed spaniem  J. do 2 robił mi panel na ścianę, a wyszedł po 5  nie poznaję siebie  tak czy siak, sowicie go wynagrodziłam za piąkną pracę 
Meble jednak dalej nie złożone, mnóstwo problemów było, szafki dwie krzywo wyszły i nie mam pojęcia, dlaczego, rozkręcałam ze 3 razy, sprawdzałam... lipa. Może dziś coś jeszcze złożę, ale aż się boję. A teraz zmykam się ogarnąć, do kościoła i po 17 jedziemy na koncert Malickiego 
buziaki 
|
znowu się jaram a tak serio to strrasznie się cieszę... to musi być świetne uczucie bycie króliczkiem 
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza
Frezi - nie mogę się napatrzeć na Wasze fotki z Pragi  jesteś piękna, masz boskie nauszniki, zdjęcia super i jaki fajny narzeczony
żeby nie było: chcę przyklęku 
|
dziękuję
mam nadzieję, że już niedługo kochanie bo czekam z niecierpliwością na Twoją relację 
Cytat:
Napisane przez raingirl
Joł. Niby zaraz ma przyjść pani wizażystka 
|
ja chcę efekt!!! ja chcę efekt!!!
|
|
|