Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - powrót do korzeni ;) CZĘŚĆ XXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-21, 15:41   #2670
frezyjka85
Zakorzenienie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - powrót do korzeni ;) CZĘŚĆ XXVI

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
aaa świetne foteczki tylko pozazdrościć wyjazdu
ojjj piękna jest Praga

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
też chciałam być do ślubu blondyną ale zanim się doczekam to już siwa będę
ja jestem blondynką i do śłubu też będę bo TŻbardzo mnie o to prosi.... chciaż miałam w planie zrobić ciemny brąz... bo ładnie do sukni by wyglądał... no ale czego się nie robi dla przyszłego męża

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
a Mateusz jak u mnie był dziś to mi jak zwykle szperał po pokoju i znalazł Moleskine'a dla siebie na gwiazdkę
jak to szperal?? jak tak można?

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
Frezi super zdjecia fajnie wyszliście z Tżem i widać jaka zakochana jesteś w Nim )
dziękuję!! oj tak bardzo bardzo Go kocham

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Korniszonku za nadrabianie
zgadzam się z Bisią... korniszonku szacun

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość

W ogóle czy ja się Wam chwaliłam że dostałam od TŻa śliczne kolczyki??
wow super! trafił w Twój gust??

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
tzn u mnie byliśmy już 3 razy u niego ani razu, nie wiem o co chodzi. Rozmawiałam o tym z koleżanką i zasugerowała ,że może on sie boi być sam na sam ze mną u niego bo by nie wytrzymał?
hmmm.... dziwne... ciekawe o co mu chodzi... a on mieszka z rodzicami??? bo może ukrywa przed nimi że się spotykacie??

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Dobry
Moja poprzednia wiadomość nie była, jak podejrzewał Zwies, pisana po wstaniu, ale przed spaniem J. do 2 robił mi panel na ścianę, a wyszedł po 5 nie poznaję siebie tak czy siak, sowicie go wynagrodziłam za piąkną pracę
Meble jednak dalej nie złożone, mnóstwo problemów było, szafki dwie krzywo wyszły i nie mam pojęcia, dlaczego, rozkręcałam ze 3 razy, sprawdzałam... lipa. Może dziś coś jeszcze złożę, ale aż się boję. A teraz zmykam się ogarnąć, do kościoła i po 17 jedziemy na koncert Malickiego
buziaki
znowu się jaram a tak serio to strrasznie się cieszę... to musi być świetne uczucie bycie króliczkiem

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

Frezi - nie mogę się napatrzeć na Wasze fotki z Pragi jesteś piękna, masz boskie nauszniki, zdjęcia super i jaki fajny narzeczony

żeby nie było: chcę przyklęku
dziękuję

mam nadzieję, że już niedługo kochanie bo czekam z niecierpliwością na Twoją relację

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Joł. Niby zaraz ma przyjść pani wizażystka
ja chcę efekt!!! ja chcę efekt!!!
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora