Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pogaduchy po szkole cz. IX pt.: ` Wycieczka do krainy Żółwi` :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-21, 19:20   #3670
yvonna7
Zakorzenienie

Dot.: Pogaduchy po szkole cz. IX pt.: ` Wycieczka do krainy Żółwi` :)

Cytat:
Napisane przez patrysiowa_ Pokaż wiadomość
moze być i Pat. . taaak jestem 'chudzinką' z anemią [nie mylcie tego z anoreksją jak moich 2 kochanych kumpli -.- ]
też miałam anemię nic strasznego... tzn może trochę się wydawać straszne, ale w moim przypadku było to bardziej męczące np... jak musiałam dawać tampony do nosa
Cytat:
Napisane przez gabasl Pokaż wiadomość
Yvv, to co
aale chyba tego nie jadłas?
zjadłam... wyszkrobałam tą spaleniznę, ziemniaki przełknęłam jakoś a sałata to jak sałata

Cytat:
Napisane przez Oh Peggy Brown Pokaż wiadomość
pamiętacie jak pisałam o tych wymiotach rano? Jeszcze mi nie przeszło...
Peg, DO L E K A R Z A! już!
[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;23373266]O widzę nową koleżankę
hej

jak sobie czytałam tą historię Twoją i Twojego TŻ to aż mi się przykro zrobiło... ja nie mam nikogo [/QUOTE]
heh, ja też nie mam nikogo spokojnie, młoda jesteś, całe życie masz jeszcze przed sobą
Cytat:
Napisane przez Alors_On_Danse Pokaż wiadomość
czejsc wam, pamietacie mnei?
nie...
Cytat:
Napisane przez gabasl Pokaż wiadomość
no jak to jaki test?

masz do wykonania kilka prostych zadań, masz je wykonać do dzisiaj do godziny 20 i udokumentować zdjęciami.
zadań jest naprawdę niewiele i są banalne.
1. zdjęcie z Harrym Potterem, ma Cię całować w policzek.
2. lot na księżyc i napisanie na nim wielkimi literami: "Żółfie rządzą. "
3. odrobienie prac domowych dziewczynom z tego wątku ( spokojnie, nie martw się, jest nas tylko legion)
4. na tym pomniku co go ostatnio postawili wielki napis masz zrobić, najlepiej o jakiejś przyjemnej treści: JP na 100%, HWDP.
5. udowodnij, ze to dzięki Tobie zginął krzyż spod pałacu śpiewając i tańcząc jak moherki. ( wideo chcemy)
6. przyznaj się wreszcie, że to Ty zaplanowałaś zamach na tupolewa.
7. pokaż nam swoje ogłoszenie wyborcze, tutaj każdy startuje na prezydenta.
8. loginy i hasła do facebooka, fotobloga, nk, gadu, poczty, skrytki w banku i oczywiście stronie Radia Maryja.
9. skok na bungee albo ze spadochronem.
10. autograf Kaczora Donalda.
11. po czekoladce dla każdej zółwinki.
12 przyznaj się, od kiedy nie nosisz smoczka i pampersów.
13.dowód, że jestes takiej płci a nie innej.
14.rozwiń skrót ksucikow.
15. powiedz jakie masz nałogi.
16. zrób sobie prześwietlenie dłoni, którego zdjecie znajdź pierwszemu lepszemu nagiemu facetowi jakiego spotkasz.
17. zdjęcie z 70 osobami z plaży nudystów
18. zawieź ogień na Atlantydę.
19.kup nam , będąc w Francji , jakąś kolekcję ubrań, bo ostatnia nam się znudziła.

czas masz do dwudziestej, życzę powodzenia i szczęścia

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

oo Zuza, ja Cię pamiętam

mam 30 zleceń. k.urwaa ..
: hahaha:
żOndziSsz

Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość
Robię notatki z fizyki idę się z nimi kąpać
też tak czasem mam, że idę na romantyczną kąpiel z książkami

Cytat:
Napisane przez zniszcz0mnie Pokaż wiadomość
Pat, ja mam zaje bistą ! I wygląda jak super niania haha I ostatnio do niej że ma nam przynieść karnego jeżyka i wiecie co przyniosła ? Taką maskotkę małego jeżyka, posadziła go na ławce i powiedziała że jak ktoś będzie niegrzeczny to z nim usiądzie w ławce ale nie będzie do niego mógł mówić ani go głaskać (a to będzie trudne bo on jest taki słodki że chciałoby się go tulić )
haha, to świetnie! moja nauczycielka od fizy...
Cytat:
Napisane przez Oh Peggy Brown Pokaż wiadomość
btw. wiecie, że co raz więcej anglików nie myje się codziennie? :P używają do ciała... soku z cytryny i dezodorantu aby pozbyć się zapaszków
fuj

haaaa dalej nie umiem chemii, pozdro
Cóż więcej mógłbyś chcieć?
yvonna7 jest offline Zgłoś do moderatora