Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-21, 21:33   #3669
Eirene1987
Zakorzenienie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

Cytat:
Napisane przez miamore999 Pokaż wiadomość
Nasze dzieciątko jest naszym prezentem ślubnym miesiąc po ślubie już nie było okresu piękniejszego prezentu nie mogłam sobie wymarzyć

no to fakt prawidłowo - z nocy poślubnej

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
PRZEPRASZAM ze nie bylo mnie od piatku ale uczelnia do wieczora ehh..mam takie pytanie czy was ciagle piersi bola?? mnie przed tem bolaly a teraz jakos przestaly tylko na jakis cza przewaznie rano.juz sie balam ze cos nie tak bo sie naczytalam jakis rzeczy ze jak nie bola to zle
mnie już też dawno nie bolą tak od II trymestru przestały to normalne jest

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
u nas z II kreseczkami było trochę inaczej. otóż dziecko planowaliśmy od września zeszłego roku. jak zaszłam w styczniu w ciążę byliśmy wniebowzięci. szczęście nie trwało jednak długo. w 7-8 tyg. poroniłam. to był szok !!! załamałam się kompletnie. na szczęście mogliśmy już po miesiącu zacząć kolejne starania. oczywiście z miesiąca na miesiąc czekałam na to aby okres się nie pojawił. i co,.....co miesiąc rozczarowanie. w lipcu gdzieś tydzień przed spodziewanym okresem zrobiłam test bo miałam takie jakieś przeczucie. i oczywiście tylko ja widziałam te II kreseczki. mąż niestety ich nie widział. pocieszał mnie że następnym razem się uda. ale ja nie chciałam tego następnego razu, chciałam już. po tyg. gdy okres się nie pojawił - może to dość niesamowite - przyśniło mi się że zrobiłam test i były II kreseczki. po przebudzeniu coś mnie tknęło i wykonałam test i co II widoczne kreseczki. Boże aż się popłakaliśmy ze szczęścia...
kochana aż mi się łezka zakręciła w oku

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
widzę, że większości tutaj się udało za pierwszym razem,
bo nam także
a konkretnie za jednym stosunkiem
no dokładnie mój mąż się śmieje że za jednym strzałem

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
no niech siedzi ale ja też wariatka, włożyłam kombinezon do wózka i sobie bujałam jak mój TŻ to zobaczył to..

no właśnie tak jakoś wyszło,ale co tam
jest już spokój, teraz muszę się skupić na prezentach gwiazdkowych
montii ty dobra jesteś ja bym padła na miejscu tżta bujać kombinezon...

chociaż ja już zapowiedziałam że jak przyjdzie mój kombinezon z all to ubiorę mojego miśka (taką dużą mysz) i będę lulać kobiety w ciąży mają coś z głową jednak

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
we wtorek idę na glukozę,
i chyba mogę jutro ok 18 zjeść sobie naleśniki na słodko z serem? czy nie bardzo

chyba możesz hehe i tak sobie nie odpuścisz

wiesz co megi ładny mnie się podoba w sumie on nie jest typowo dzieczęcy jest to po prostu jasny kolorek, sama nie wiem zbytnio ci nie doradzę ale mnie się podoba choć nie brałam takiego koloru pod uwagę ale gdybym brała to nie patrzyłabym czy to chłopak będzie w nim jeździł czy dziewczynka

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Edytowane przez Eirene1987
Czas edycji: 2010-11-21 o 21:37
Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora