Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-22, 11:30   #3721
wanilia83
Zadomowienie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

Cytat:
Napisane przez subtelle Pokaż wiadomość
Wg tego co mówił nam pan w salonie w sobotę to fotelik do Espiro montuje się identycznie jak Tako, czyli pasami.
pytaliśmy o bazy do samochodu, ale zrozumiałam, ze niewiele modeli fotelików ma takie bazy i niestety nie kosztują mało.

buuu

anika super ci się udało, dużo i tanio

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
dobrze, ze szybko zorientowaliście się o co chodzi i macie maleństwo

mnie jak coś zaswędzi to od razu się balsamuję bo wydaje mi się, że będę miała rozstępy
swędzenie to objaw że skóra się rozciąga

wątpię, żeby foteliki Espiro były porządnie montowane
w końcu one 200zł kosztują,

jedyne co mnie zostawania to czy rama Espiro będzie pasować do porządnego fotelika, np. Maxi Cosi, żeby móc wozić dziecko w samochodzie i tez móc na wózek zamontować i na zakupy biec

Maxi Cosi dla niemowlaka kosztuje 400zł,
a co to jest 200zł więcej za bezpieczeństwo malucha naszego

foteliki do wózka Implast Bolder też się montuje w samochodzie, także kosztują niecałe 400zł,
siostra taki ma

wiem że wózki Quinny oraz X-landery są dostosowane do fotelika Maxi Cosi

Iza ja już swojemu jakiś czas jęczę że pewnie będę miała ładnie zaorane piersi jak tak koszmarnie swędzą

napisałam do espiro czy foteliki maxi cosi pasują do ich wózków ciekawe czy odpiszą bo na pytanie gdzie są produkowane zadane tydzień temu na razie nie raczyli odpowiedzieć
wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora