Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - No i wreszcie zaczynamy snuć poważne ślubne plany - Panny Młode 2011, cz.27
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-22, 13:30   #2007
karolinusienka
Zakorzenienie

Dot.: No i wreszcie zaczynamy snuć poważne ślubne plany - Panny Młode 2011, cz.27

Cytat:
Napisane przez kasiunialusia Pokaż wiadomość
rozumiem....
a masz zdjęcie tych zaproszeń?
mam podaj maila na pw to Ci przesle
Cytat:
Napisane przez ninitoja Pokaż wiadomość
Jestem tu nowa, a zatem pragnę się przywitać . Ślubować będę w sierpniu 2011, ale już zaczynam czuć lekkie zdenerwowanie . Część najważniejszych rzeczy udało nam się już załatwić, tzn. podpisać umowy itd.:
- nauki przedmałżeńskie odbębnione jeszcze przed zaręczynami
- salę znaleźliśmy szybko- polecona przez koleżankę i od razu nam się spodobała, opinie też ma bardzo dobre
- fotograf- urzekły nas jego zdjęcia, a później osobowość- nasze pierwsze spotkanie trwało prawie 3 h bo nie mogliśmy się nagadać
- kamerzysta- został polecony nam przez tego, którego chcieliśmy na początku (ale nie miał już terminu), złapaliśmy z nim bardzo fajny kontakt
- zespół mieliśmy już upatrzony wcześniej (bawiliśmy się na weselu, na którym grali) i mamy już z nimi umowę
- godzina w kościele zaklepana- ksiądz, który udzieli nam ślubu przygotowywał mnie do Pierwszej Komunii .

To chyba wszystko co mamy załatwione. 12 grudnia wybieramy się na Targi Ślubne we Wrocławiu i może tam coś nas jeszcze natchnie. W grudniu lub styczniu planuję zakup sukni, a reszta do załatwienia nieco później. To będzie dla mnie bardzo intensywny rok, bo czeka mnie jeszcze pisanie i obrona pracy magisterskiej oraz komunia mojej chrześnicy za granicą. Uff, mam nadzieję, że się wyrobię

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
nie wiedzialam ze ta miejscowosc taka mala, ale slyszalam ze na pomniku sie nie skonczy. Pewnie super wyglada!
oj jest mala...a ma 2 biedronki, lidla, netto i tesco
Pomnik robi wrazenie....szkoda, ze przy tesco stoi

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
a z kim??
no nie wiem...z kolezanka...mama...ciocia ...babcia....kimkolwiek zeby doradzili

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Napisane przez ninitoja Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam za przywitanie . Cieszę się, że najważniejsze rzeczy mamy załatwione, bo niestety mojego narzeczonego prawie nigdy nie ma w domu (taka praca ). Chyba mieliśmy szczęście, bo nie musieliśmy długo szukać tego co nam odpowiadało.
aaa chcialam powiedziec, ze jak juz przekroczylas prog naszego watku to bedzie ciezko Ci wyjsc uwaga wciaga!
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora