Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze brzuszki coraz większe a Maleństwa coraz cięższe - Styczeń/Luty 2011 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-22, 12:33   #3670
Justine1988
Zadomowienie

Dot.: Nasze brzuszki coraz większe a Maleństwa coraz cięższe - Styczeń/Luty 2011 cz.I

Cytat:
Napisane przez stalowamagnolia Pokaż wiadomość
Popieram - brzydal!

Ostatnimi dniami moje Maleństwo było bardzo spokojne, aż za...już zaczynałam schizować Za to dziś jak byłam w Kościele i organy zaczęły głośno grać Marcel zaczął nadrabiać zaległości w fikaniu i rozpychaniu się Poczułam ogromną ulgę i radość, że znów stał się ruchliwy!

muron, JeSuis - ale z Was laseczki! Nieźle się trzymacie! Ja w porównaniu z Wami wyglądam jak bombka

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Justine, słuchaj i ufaj przede wszystkim swojemu Lekarzowi, a wszystko będzie dobrze
Dziękuje za radę...nie powinnam sie tak przejmowac opinia innych i postepowac tak jak ja uważam za stosowne.

anka_bzzz moze faktycznie to przez współżycie...pracujemy nad zmniejszeniem częstotliwości sadzę jednak, że to nic poważnego..dokadnie mam tak jak Muron mi pisała.,..w nocy bardziej boli, w dzien gdy rozruszam mieśnie to nie czuje az takiego bólu ale jak w nocy wstaje do toalety to ide jak kaczka tak boli i przy przekręcaniu się na bok. Moje maleństwo pewnie tak rośnie i napiera mnie na kanał rodny...troche sie boję ze może coś nie tak z szyjka...ale skoro niedawno mialam badania i jest wszystko ok. Nie zaszkodzi jednak polezec jak kazała ginka, będe sie oszczędzała czy komus to się podoba czy nie. Bo to moje pierwsze dziecko, juz bardzo je kocham i wole dmuchac na zimne, nie wybaczyłabym sobie gdyby przez moje zaniedbanie czy nie uwage czy brak szybkiej reakcji pojawily sie jakies komplikacje zagrażające mojej malutkiej córeczce...O niEeEEEE!!!!

Nasze marzenie się spełniło JESTEŚMY RODZICAMI

24.02.2011 r.
dzień narodzin naszej córeczki

Nadia:
http://www.suwaczek.pl/cache/7ac096c94e.png
Justine1988 jest offline Zgłoś do moderatora