2010-11-22, 19:18
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - powrót do korzeni ;) CZĘŚĆ XXVI
Cytat:
Napisane przez justyna_dt
Ilsa, no powiem Ci, że sprawę załatwiłaś nieprzeciętnie  nie chciałabym być na miejscu tego faceta 
|
on chyba nie rozumie tej sytuacji skoro wysłał takiego prześmiewczego maila (tego omyłkowego co nie miał być do mnie). A przecież zaraz on może być w takim położeniu że nie będzie miał kasy a on se walnie "bez komentarza". I teraz wiem że jest w pracy jeszcze a już go 2 razy poprosiłam o maila do księgowości i mnie IGNORUJE. Głupi Nie wiem co zrobić...
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00
Chciałam Tylko powiedzieć, że żałujcie, że nie możecie dotknąć moich włosów 
Wczoraj kupiłam sobie odżywkę i suszarkę z dyfuzorem, zawsze jak wysuszę włosy wyglądam jak nastroszony lew  a wczoraj  to po prostu moje włosy są mega delikatne, lśniące i leciutkie TŻ nie mógł się nadziwić i nachwalić jakie mam piękne włosy, więc jeśli TŻ, że chwalił to są mega przecudowne
mam włosy lepsze niż te laski z reklam 
nawet frotka nie chcę mi się trzymać na włosach takie są jedwabiste, delikatne i w ogóle mega za***i*ste 
Dziękuje za uwagę 
Teraz mogę Was nadrobić
|
mmm, ja sobie zażyczyłam suszarkę z dyfuzorem na święta ten efekt że Ci nie robi lwa to podobno dlatego że tak koncentruje powietrze a nie rozwiewa włosów na boki
Cytat:
Napisane przez butterfly20
A ja dzisiaj byłam u Dyra, zapytałam o wizytówki a on od razu wyczaił,że mam na myśli umowę -zaczął się do mnie uśmiechać i powiedział,że będzie rekomendował przedłużenie umowy 
|
jednak swoim sposobem zapytałaś cieszę się że będzie przedłużenie umowy
|
|
|