Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - powrót do korzeni ;) CZĘŚĆ XXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-22, 19:18   #2968
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - powrót do korzeni ;) CZĘŚĆ XXVI

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Ilsa, no powiem Ci, że sprawę załatwiłaś nieprzeciętnie nie chciałabym być na miejscu tego faceta
on chyba nie rozumie tej sytuacji skoro wysłał takiego prześmiewczego maila (tego omyłkowego co nie miał być do mnie). A przecież zaraz on może być w takim położeniu że nie będzie miał kasy a on se walnie "bez komentarza". I teraz wiem że jest w pracy jeszcze a już go 2 razy poprosiłam o maila do księgowości i mnie IGNORUJE. Głupi Nie wiem co zrobić...
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Chciałam Tylko powiedzieć, że żałujcie, że nie możecie dotknąć moich włosów
Wczoraj kupiłam sobie odżywkę i suszarkę z dyfuzorem, zawsze jak wysuszę włosy wyglądam jak nastroszony lew a wczoraj to po prostu moje włosy są mega delikatne, lśniące i leciutkie TŻ nie mógł się nadziwić i nachwalić jakie mam piękne włosy, więc jeśli TŻ, że chwalił to są mega przecudowne
mam włosy lepsze niż te laski z reklam
nawet frotka nie chcę mi się trzymać na włosach takie są jedwabiste, delikatne i w ogóle mega za***i*ste
Dziękuje za uwagę
Teraz mogę Was nadrobić
mmm, ja sobie zażyczyłam suszarkę z dyfuzorem na święta ten efekt że Ci nie robi lwa to podobno dlatego że tak koncentruje powietrze a nie rozwiewa włosów na boki
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj byłam u Dyra, zapytałam o wizytówki a on od razu wyczaił,że mam na myśli umowę -zaczął się do mnie uśmiechać i powiedział,że będzie rekomendował przedłużenie umowy
jednak swoim sposobem zapytałaś cieszę się że będzie przedłużenie umowy

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora