Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - powrót do korzeni ;) CZĘŚĆ XXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-23, 10:41   #3090
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - powrót do korzeni ;) CZĘŚĆ XXVI

Cześć

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
usprawiedliwiam się tylko, że do 25. jestem nieżywa dla wizażu
czemuż to?

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Oczywiście ten bałwan zamiast czas wykorzystać jakoś produktywnie i odpisać mi chociażby z mailem do księgowości to rozpaplał po całych Targach jaka to ja jestem, cytuję, "porąbana". Wiem od mamy. Tym lepiej dla mnie bo przypomniałam sobie jak oszukał Targi na 1300 zł i dopisałam o tym jak wybrał sobie tę grupkę ulubieńców którzy mają prawo do pracy - no i wszystko opisałam losowo wybranemu Dyrektorowi z prośbą żeby to przesłał tam gdzie powinno być. Mam nadzieję że podziała. Nie zrobiłabym tego gdyby teraz ten facet nie zaczął mnie ignorować
nie przejmuj sie nim

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
nooo to juz jestem wypiekniona

taki mi wyszedl sliczny makijaz i tak ladnie dzis wygladam, ze normalnie sie chyba sama w sobie zakocham
byś cykneła jakieś zdjecie żebyśmy też popodziwiały a nie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Bry... mam dziś dentystę, więc trzymać za mnie kciuki proszę...

nie bój sie

Cytat:
Napisane przez Korniszonek2010 Pokaż wiadomość

Ja lubię chodzić do dentysty, mogę iść za Ciebie Może lubię dlatego, że nigdy nie miałam kanałowego ani nic innego równie poważnego.
to pewnie dlatego lubisz tam chodzić

Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Durna jestem ostatnio strasznie nerwowo reaguje na wszystko, potem sobie wmawiam dużo rzeczy i wyobrażam niewiadomo co...
Już lepiej, ale jak rano cos mi się w myślach przyplątało, to nie chiało się odczepić
Już lepiej
ciesze sie, ze już lepiej

Ale brzuch mnie boli ( ale jak pomyśle o jutrze od razu mi lepiej !!